nahodil som si Win 7, otvoril nastavenia siete napisal som ip,masku a pod. Akurat neviem sa na net pripojit, ostatnych v sieti vidim, len proste na hocijaku stranku neviem ist, Win mi pise ze DNS neodpoveda alebo nieco v tom zmysle, kde moze byt problem ? Firewall som vypol, a nic sa nezmenilo
WIN 7 pripojenie na net
WIN 7 pripojenie na net
Zdravim,
nahodil som si Win 7, otvoril nastavenia siete napisal som ip,masku a pod. Akurat neviem sa na net pripojit, ostatnych v sieti vidim, len proste na hocijaku stranku neviem ist, Win mi pise ze DNS neodpoveda alebo nieco v tom zmysle, kde moze byt problem ? Firewall som vypol, a nic sa nezmenilo
. Diky
No takze zahadne uz mi to ide
, nic som nerobil asi poskytovatel ma odblokoval, kedze som bral novy pc a nezname zariadenia blokuju alebo ako... Este by mi zaujimalo na starom pc mam 4 particie, na dvoch je windows a na dalsich dvoch su programy,filmy a tak. Potrebujem vsetky 4 particie sformatovat, proste aby nic tam nebolo, na starom pc disketovku nemam, ako inac ich sformatujem ?
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa: