Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
Podlla mna sme dostali uplne uzasnu skupinu z prveho kosa sme mohli dostat najprijatatelnejsieho supera JAR a to bola mala sanca a myslim ze este Taliani su oporoti takym Brazilcanom relativne hratelny aj ked vo vysledok si netrufam. A zbytok su supery ktorych porazit mozme a mame podla mna dostatocne kvalitny kader na to aby sme ich porazili.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
juhoamerický futbal je ale iný ako europsky, a s europskymi týmami nemusia mať toľko šťastia (tým nemyslím že ich porazíme)begbeee napísal:Len tak aby ste si utvorili obraz:
Paraguaj - Brazilia 2:0
Paraguaj - Argentina 1:0
Chile - Paraguaj 0:3
Tak ja len tak aby si prispievatelia nemysleli, že je to na juhu ameriky iba Brazília, Argentína a potom tma
Skupina smrti je jasná Brazília, Portugalsko a Pobrežie Slonoviny...
Dobrá bola poznámka, že súperi KĹDR budú mať veľké problémy zistiť niečo ich futbalovej reprezentácii
BTW:_ už sa teším na tie FAIL-y: SLOVENIA, SLOVAKIA, SERBIA a tie takmer rovnaké vlajky.. Veď Afrikánci sa tam zjašia
Skupina smrti je jasná Brazília, Portugalsko a Pobrežie Slonoviny...
Dobrá bola poznámka, že súperi KĹDR budú mať veľké problémy zistiť niečo ich futbalovej reprezentácii
BTW:_ už sa teším na tie FAIL-y: SLOVENIA, SLOVAKIA, SERBIA a tie takmer rovnaké vlajky.. Veď Afrikánci sa tam zjašia
-
Sagittarius
Guru
U Talianska nič nového.ramaya napísal:tak to môže byť s ich strany opatrnejší zápas na remízu.
No neviem nas pripravny zapas s Anglicanmi bol celkom fail. Aj ked je nieco ine priprava a MS.begbeee napísal: Osobne si myslím, že Weiss je natoľko vyspelí tréner, že latu by sme nedostali ani od Brazílie či Anglicka, čiže o nejaké zahanbujúce výsledky sa nebojím
Talinakso dostalo najlachsiu moznu skupinu
Inak s vyzrebovanim som spokojny, Novy Zelnad mozme porazit, Paraguaim budeme radi ked bude remiza ale tipujem prehru a Taliani su podla mna pre nas z toho prveho kosa okrem JAR najprijatelnejsi.
Taliani su znami svojim katenacom ale proti nam budu muest oni tvorit co zas az tak moc nevedia ako napr Spanielsko, Brazilia, Holandsko atd... Takze tento fakt by sme mohli vyuzit a taku remizu 0:0 by som z radostou bral.
Skupiny smrti je asi jasna, a ked mi je luta Pobrezia Slonoviny, ktory aj pred 4 rokmi dostali takuto tazku skupinu a nehrali v nej zle nakoniec ale vypadli.
Tazka skupiny je podla mna aj E, Holandsko, Dansko, Japonsko, Kamerun.
Inak s vyzrebovanim som spokojny, Novy Zelnad mozme porazit, Paraguaim budeme radi ked bude remiza ale tipujem prehru a Taliani su podla mna pre nas z toho prveho kosa okrem JAR najprijatelnejsi.
Taliani su znami svojim katenacom ale proti nam budu muest oni tvorit co zas az tak moc nevedia ako napr Spanielsko, Brazilia, Holandsko atd... Takze tento fakt by sme mohli vyuzit a taku remizu 0:0 by som z radostou bral.
Skupiny smrti je asi jasna, a ked mi je luta Pobrezia Slonoviny, ktory aj pred 4 rokmi dostali takuto tazku skupinu a nehrali v nej zle nakoniec ale vypadli.
Tazka skupiny je podla mna aj E, Holandsko, Dansko, Japonsko, Kamerun.
Čo tak zatipovať poradie?
A-skupina: 1. Mexiko 2. Uruguaj 3. JAR 4. FRANCÚZSKO
B-skupina: 1. Argentína 2. Južná Kórea 3. Grécko 4. Nigéria
C-skupina: 1. Anglicko 2. Slovinsko 3. USA 4. Alžírsko
D-skupina: 1. Ghana . Srbsko 3. Nemecko 4. Austrália
E-skupina: 1. Dánsko 2. Kamerun 3. Japonsko 4. Holandsko
F-skupina: 1. Taliansko 2. Slovensko 3. Paraguaj 4. Nový Zéland
G-skupina: 1. Portugalsko 2. Cote D'Ivor 3. Brazília 4. KĽDR
H-skupina: 1. Španielsko 2. Chile 3. Švajčiarsko 4. Honduras
Mam rad optimistov, ale nie takych, ze by "odsudili" Holandsko, Braziliu a Nemecko na "nepostup". Anyways, vela stastia pri podavani tiketov.begbeee napísal:Čo tak zatipovať poradie?![]()
Andreso: FRA mozu byt radi, ze vobec postupili...