COLIN MCRAE: DIRT2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Nema niketo problem ako ja?
Nepocujem hlasy jazdcov, klakson a podobne kktinky :D... Hudba aj zvuk auta idu normalne ale toto nie :( (Reloaded)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

neseka vam niekomu menu? ide mi to tak 5 fps v menu ale hra uz ide normalne plynulo.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

precitaj si stranu dozadu :wink:
bBIKEr
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bBIKEr »

Me se to menu seka taky,prosim o pomoc...DIKY
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Stiahni si najnovsie ovladace
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz dnes som to skusil, dal som si asi 10-15 pretekov a odinstaloval :)
Na mojej 8600GT sa to hybalo prekvapivo dobre, no velmi mi vadili tie velke nemotorne auta. Keby sa jazdilo iba s normalnymi WRCkami, tak by som bol omnoho spokojnejsi :)
Navyse ma strasne vytocila asistencia hry pri powerslide, kedy bolo auto pod plynom aj chvilu po tom, ako som ja plyn pustil, co v urcitych situaciach skoncilo hodinami za ktore som ja sam nemohol. Inak mi arkadova fyzika nevadila, ale taketo neprijemne zbytocnosti nemam rad.
Pohlad z kokpitu bol tiez dost nepouzitelny, pretoze na klavesnici sa volant hybal velmi rychlo a to ma znervoznovalo :) Bohuzial som nikde nenasiel moznost nastavenia citlivosti.
bBIKEr
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bBIKEr »

Pro toho komu se seka menu.

hotfixy pre ATI:

ATI Catalyst 9.11 "Dirt 2" Hotfix Vista/7 32-bit/64-bit
Kód:

Kód: Vybrať všetko

http://www.techpowerup.com/downloads/1705/ATI_Catalyst_9.11_Dirt_2_Hotfix_Vista7_32-bit64-bit.html

ATI Catalyst 9.11 "Dirt 2" Hotfix WinXP 32-bit/64-bit
Kód:

Kód: Vybrať všetko

http://www.techpowerup.com/downloads/1706/ATI_Catalyst_9.11_Dirt_2_Hotfix_WinXP_32-bit64-bit.html

(drivery čo sú na ati.amd.com sú z 17.11., tieto som tam nevedel nájsť sú z 26.11.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Chalani helpnite, mam steamko a ked sa chcem prihlasit do mojho live uctu, ktore som vytvaral kedysi pre GTA IV tak ma v pohode spsuti, lenze ked odomna pyta product key a zadam 3x spravne napise mi invalid..

btw. cez steam ten kod uz mam zaregnuty na moje konto..

:?
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

Chcem sa spýtať či sa niekde nedá nastaviť intenzita zatáčania (hrám na klávesnici)? Pretože keď zabočím vľavo/vpravo tak dobre že sa auto nezatočí dookola!
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

Zalohovanie SaveGame funguje potom nasledovne po preinštalací systemu? skušal to niekto? :)
skyrob
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skyrob »

zdravim. ja mam taky problem ze ked dojdem do ciela tak sa mi nespusti replay.V deme to slo v pohode,no teraz mi to rovno hodi tabulku CONTINUIT alebo RESTART RACE,.prosim vas poradte mi kde je problem uz od vcera sa stym trapim.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

sareth napísal:Chcem sa spýtať či sa niekde nedá nastaviť intenzita zatáčania (hrám na klávesnici)? Pretože keď zabočím vľavo/vpravo tak dobre že sa auto nezatočí dookola!
U sucasnych zavodnych arkad som si uz zvykol, ze pri zatacani sa sipka doprava nedrzi, ale len jemne popostrcuje, aby sa auto nepremenilo na spolahlive svajciarske hodiny. Ono na digitalnom polohovom zariadeni, ktore pozna len dva stavy - stlaceny a nestlaceny, je tazko dosiahnut optimalnej citlivosti zatacania. Uplne naopak je to potom u analogoveho ovladaca, ktorym vies urcit intenzitu. S takym potom nemas problem ani jemne natocit kolesa, ani prudko strhnut volant (sem tam treba). Tiez si myslim, ze vyvojari velmi neriesia ci je hratelna hra aj bez volantu - predpokladaju ze kazdy kto sa zavodnym hram venuje, ho ma. Ze nemas? Je tam aj sekundarna moznost ovladania prostrednictvom klavesnice, ale necudo ze tak odflaknuta. (Ale viac mi sedi toto ovladanie klavesnicou, ako v pripade ProStreet)
GasThan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa GasThan »

Co mam spravit aby sa mi to dalo ukladat ....prihlasim sa do live cez moj mail a potom to chce key lenze ten nemam :( ...cize sa my vypne autosave a manualne to ukladat nejde ...co mam spravit ? za radu vopred DIK ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Musis si vytvorit offline profil:
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

GasThan napísal:Co mam spravit aby sa mi to dalo ukladat ....prihlasim sa do live cez moj mail a potom to chce key lenze ten nemam :( ...cize sa my vypne autosave a manualne to ukladat nejde ...co mam spravit ? za radu vopred DIK ;)
Mas vytvoreny offline ucet na GfW? Ja nemam taky problem ako ty. Prihlasim sa cez offline ucet a hra sa mi uklada....
GasThan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa GasThan »

nemam nic vytvorene ako vytrvorim ten offline ucet ?
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

1. Vypni si internet. Keď nevieš ako na to tak jednoducho vytiahni sieťový kábel z PC.
2. Spusti hru a potom už len vo windows live vyber že chceš vytvoriť offline profil. Napíš tam nejaké meno a hotovo. (Keď už máš vytvorený profil tak si môžeš internet normálne spustiť, už ho nebude treba vypínať ani pri ďalšom spustení hry)

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 15:56 )
KoCi napísal:U sucasnych zavodnych arkad som si uz zvykol, ze pri zatacani sa sipka doprava nedrzi, ale len jemne popostrcuje, aby sa auto nepremenilo na spolahlive svajciarske hodiny. Ono na digitalnom polohovom zariadeni, ktore pozna len dva stavy - stlaceny a nestlaceny, je tazko dosiahnut optimalnej citlivosti zatacania. Uplne naopak je to potom u analogoveho ovladaca, ktorym vies urcit intenzitu. S takym potom nemas problem ani jemne natocit kolesa, ani prudko strhnut volant (sem tam treba). Tiez si myslim, ze vyvojari velmi neriesia ci je hratelna hra aj bez volantu - predpokladaju ze kazdy kto sa zavodnym hram venuje, ho ma. Ze nemas? Je tam aj sekundarna moznost ovladania prostrednictvom klavesnice, ale necudo ze tak odflaknuta. (Ale viac mi sedi toto ovladanie klavesnicou, ako v pripade ProStreet)
Buď som si na to zvykol, alebo pomohlo kúpiť lepšie auto...asi oboje. Teraz mi to na klávesnici ide celkom fajn.
skyrob
Novice
Novice

skyrob napísal:zdravim. ja mam taky problem ze ked dojdem do ciela tak sa mi nespusti replay.V deme to slo v pohode,no teraz mi to rovno hodi tabulku CONTINUIT alebo RESTART RACE,.prosim vas poradte mi kde je problem uz od vcera sa stym trapim.
no asi budem jediny kto ma tento problem,no netusim cim to moze byt uz som vyskusal čokolvek a stale nič :?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Serus ludia, skusal uz niekto hrat cez hamachi? My z kamaratom sme skusali a slape v pohode. Ked niekto bude chciet zahrat tak napiste
skyrob
Novice
Novice

prosim vas kto ma zvas naistalovanu hru inde ako v C-cku?Lebo niekto mi pisal ze zato mi nejdu replaye lebo to mam na D-cku,a nie na C-cku.Mne to na C-cko nevojde.
Napísať odpoveď