Holubar napísal:Ako to je pri vybere bizuterie? Viem, ze ta moja chce nausnice, ale viem, ze ked ich vyberiem ja, tak ich mozem rovno vratit, lebo nas vkus je uz zo skusenosti o 180° v inom smere. Ale ked ju necham si vybrat padne tym prekvapenie a cela ta radost, ci vidim to zle?
A co tak s ni jit do mesta "jen tak" a jak pujdete domu tak to vzit pres nejake zalatnictvi a treba ti sama rekne jaky by se ji libil bez toho aby cekala ze ho dostane na vanoce.
begbeee napísal:Tak to je predsa jasné
Akurát keď som našiel tieto šperky Alan K. tak Swarowski vyzerá vedľa ako kus lacnej (a riadne drahej) bižu
Ďakujem všetkým za rady.
Dnes som akože náhodou nejak zvrhol debatu na retiazku a jej čistotu a potom som to zahral akože kto ju má čistejšiu, tým som zmeral dĺžku
Poslal som ju nech spraví čaj a zatiaľ som jej prekutral podprdy aby som zistil veľkosť a sakra som riadny inšpektor
tak ten Alan K sa zacina pacit cim dalej tym viac aj mne, normalne nad tym este teraz rozmyslam aj ked uz mam nakupene...dik za "typ";)
s tou podprdou si ma teda zabil
ludia potrebujem najst niekde na internete nejake elektronicke sudoku ako boli volakeyd take el.hry ako tetris a tak ,snad viete co mam na mysli ,lebo som postrehol ze moju polovicku to celkom dost bavi
schvalujete mi takuto zostavu na vianoce ? strieborny prstienok + nieco ohladom sudoku + nejaka knizka ?
ok poviem to po lopate....cenu som napisal preto aby vedeli aj iny kolko ich taky darcek vyjde...predsa len na fore su aj nepracujuci resp osoby s nepravidelnym prijmom(studaci, decka atd)....takze to nebolo o tom aby som sa pochvalil za kolik som dal frajerke darcek...kapis?
Je dobré, že si uviedol cenu, niektorým to pomôže zorientovať sa.
Na druhej strane mne kočka (vlastnoručne samozrejme) upiekla tortu v tvare srdiečka s veľa malými srdiečkami a hoci to nejak extra určite nestálo, máloktorý darček v živote ma tak potešil
K praktickej casti darceku (neromantickej) mozem doporucit: Elektronicku osobnu vahu (idealne s blbinkami typu "meria % vody, tuku a pod v tele), sadu keramickych nozov (ak rada vari, urcite to oceni), mysku k notebooku (idealne wirelessovy logitech ;) ).
Aky kus oblecenia myslis? Pokial kupujes spodne pradlo a mas okukane z toho co nosi vysacky a velkosti, mozes sa trafit a bude to OK. Nohavice alebo tricka by som sa takto darovat neodvazil, to si proste treba skusit. Kupit drahej nieco, co jej nebude sediet je ako podarovat problemy s vymenou.