Firefox3.5.5
Firefox3.5.5
Chcem preinštaľovať FF 3.5.5, pretože od 1.1.2010 už pre 3.0. nebude podpora aktualizácií. Mám však problém, pre ktorý som to doteraz neurobil. Mám telefonické pripojenie siete a pri otvorení FF 3.0. ma automaticky pripojil na internet, čo FF 3.5. nerobí, alebo to neviem nastaviť. U verzii 3.5. sa musím manuálne pripojiť a až potom otvoriť požadovanú stránku. Poraďte. THX
Firefox3.5.5
Skúsil som preinštaľovať ver.3.5., ale nefunguje to tak, ako vo ver. 3.0. Nastavenie pripojenia je také isté, ako vo verzii 3.0. Skúšal so aj importovať nastavenia, ale bez výsledku. V pol. možnosti je len nepoužívať server proxy a to je nastavené aj v 3.0. a funguje pripojenie. V nastavení Win. by to malo byť v poriadku, keď 3.0. funguje. Neviem, či túto funkciu 3.5. nemá, ale 3.0. správne funguje ihneď po inštalácii a nie je potrebné nič nastavovať.
Firefox3.5.5
Nie nie je. Verzia funguje bez problémov. Aj teraz som spustil ver.3.0. a pripojila ma. Verziu 3.5 som nainštaľoval priamo na ver.3.0 bez odinštaľovania a takisto aj späť. Nezbadal som žiadne problémy vo funkčnosti a pri preinštaľovaní ver. 3.0 ma pripojil, kdežto ver. 3.5. nie.
Firefox3.5.5
Nie nemal. FF 3.0. pri pripájaní ma pripojí (http://www.upnito.sk/subor/f8b057ce6803 ... f9428.html) a u ver. 3.5. to nemôžem nastaviť.