Dědek Kostěj napísal:jeden odomknuty tank Wulf najdes, ked pojdes vychodne od slova Bercy (pozri na mape) az na okraj mapy, a potom kusok na juh.
diky nasiel som ho a pomohlo mi to
neviete ako sa da znicit zeleznicny most ?je to v jednom perku
musis mat kupene take vypbusniny ktorymi sa to robi a musis ist na ten most,ktory chces odpalit a tam mas ukazane kam to mas plantnut ale tie vybusniny na most sa ti odomoknu az ked urobis jednu misiu kde si mal odpalit most
Do hry som sa totálne zažral. Hlavnú líniu questov robím pomaly, kúpil som si mapu miest kde sú náckovské veže a podobne a sabotujem ich. Páči sa mi spôsob krytia, lozenie po stenách, rímsach atd... výborná hra
Čaute, mal som podobny problem s padanim hry, skusil som vypnutie jadier, ide to celkom v pohode mam Ati4850, procak Phenom II 945 X4,
ale je tam badat znacne klesnutie FPS. Pohybuje sa to tak od 20 do 50FPS. Pri hrani som skusil zapnut naspat osatne CPU a zatial to ide. FPS pod 40 neklesne.
Mohli by ste niekto napisat ako sa vam to podarilo rozbehat s patchom?? Resp.odkial mate crack?? (ak sa to nehodi sem kvoli nejakym pravidlam a pod, tak poprosim do FM).Vdaka
insane napísal:Mohli by ste niekto napisat ako sa vam to podarilo rozbehat s patchom?? Resp.odkial mate crack?? (ak sa to nehodi sem kvoli nejakym pravidlam a pod, tak poprosim do FM).Vdaka
škoda že je to take kratke chyba mi tam nejaky editor misii takto po prejdení kampane na 100 percent je len to nicenie nemcov take troska nudne ale inak super hra