Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
-
masrJanHus
Amateur
-
mastermind
VIP
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja na priserky neverim ani na duchou a pod, ale....
... asi tak 5 rokov do zadu sa mi sníval jeden hrozostrasny sen ako som siel po schodisti v jednom velikanskom dome a strsne som sa bal
Na tento sen som sa vzdy zobudil s rozbusenym srdcom a ked som sa pozrel na budik, vzdy bolo 3:15. ....a teraz nedavno som pozeral Amityville Horror a tam sa ten chlapik tiez budil 3:15 a robil haluze, no ja ak si dobre pamatam som nikoho nezabijal v noci.. ..alebo nie?
tak mozno predsa nieco existuje, alebo je to len taka zhoda nahod???
... asi tak 5 rokov do zadu sa mi sníval jeden hrozostrasny sen ako som siel po schodisti v jednom velikanskom dome a strsne som sa bal
Na tento sen som sa vzdy zobudil s rozbusenym srdcom a ked som sa pozrel na budik, vzdy bolo 3:15. ....a teraz nedavno som pozeral Amityville Horror a tam sa ten chlapik tiez budil 3:15 a robil haluze, no ja ak si dobre pamatam som nikoho nezabijal v noci.. ..alebo nie?
tak mozno predsa nieco existuje, alebo je to len taka zhoda nahod???
-
Nymphested
Zablokovaný
-
scortyak47
Medium Star
-
scortyak47
Medium Star
a co si mislite o Chupacabre?

Kód: Vybrať všetko
http://skepdic.com/chupa.html
-
Nymphested
Zablokovaný
chupacabra pokial viem je bestia co vyzera ako ty tipicki rozpravkovy mimozemstan, pije krv dobytku najme kravam, niektore druhy vedia udajne lietat, najcastejsie sa vyskytuje v australii, miestni farmamri si s tym nevedia poradit. raz udajne dajaky do jednej zatal cakanom ale namiesto toho aby ju zabil ozval sa iba duty zvuk a bestia usla. udajne sa vyskytuje po celom svete. videli ju v polsku , v rusku , v madarsku , v cesku , a vokolitich krajinach dokonca aj na slovensku
dvaja typci niekde pri lucenci boli zbierat maliny ci co a naraz zbadali dakeho tvora ktory sa vzniesol do vzduchu a odletel. po dvoch dnoch nasli vyschnuteho medveda nedaleko od toho miesta

dvaja typci niekde pri lucenci boli zbierat maliny ci co a naraz zbadali dakeho tvora ktory sa vzniesol do vzduchu a odletel. po dvoch dnoch nasli vyschnuteho medveda nedaleko od toho miesta
-
XilleR
Medium Professional
o tomto som videl zabery n aTVN v jednej relacii co chodila kazdy tyzden, ale nanasiel sa este dokaz. A co ak tie dokazy skryvaju aby sa ludia nevyplasili? (Man in Black)skenner napísal:chupacabra pokial viem je bestia co vyzera ako ty tipicki rozpravkovy mimozemstan, pije krv dobytku najme kravam, niektore druhy vedia udajne lietat, najcastejsie sa vyskytuje v australii, miestni farmamri si s tym nevedia poradit. raz udajne dajaky do jednej zatal cakanom ale namiesto toho aby ju zabil ozval sa iba duty zvuk a bestia usla. udajne sa vyskytuje po celom svete. videli ju v polsku , v rusku , v madarsku , v cesku , a vokolitich krajinach dokonca aj na slovensku![]()
dvaja typci niekde pri lucenci boli zbierat maliny ci co a naraz zbadali dakeho tvora ktory sa vzniesol do vzduchu a odletel. po dvoch dnoch nasli vyschnuteho medveda nedaleko od toho miesta![]()
![]()
som nasiel dake image
ta kresba - nejaka polka ktora na svojom dvore uvidela chupacabru ju hned pohotovo nakreslila
a te mrtvolky su zjavne vycucane . lebo zviera by zjavne na takej zeleni
len tazko vyschlo. skor by zhnilo
ta kresba - nejaka polka ktora na svojom dvore uvidela chupacabru ju hned pohotovo nakreslila
a te mrtvolky su zjavne vycucane . lebo zviera by zjavne na takej zeleni
len tazko vyschlo. skor by zhnilo
- Prílohy
-
- chupacabra1.jpg (79.95 KiB) 812 zobrazení
-
- chupacabra.jpg (18.68 KiB) 1560 zobrazení
-
- critter-1.jpg (45.4 KiB) 1561 zobrazení
-
- chupa.jpg (14.57 KiB) 1561 zobrazení
-