Vývojový diagram na prevod čísla z hexa do binary

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
domino2301
Novice
Novice

Vývojový diagram na prevod čísla z hexa do binary

Príspevok od používateľa domino2301 »

Potreboval by som pomôcť zo zadaním do školy. Potrebujem vytvoriť vývojový diagram algoritmu na prevod čísla zo šesnástkovej do dvojkovej sústavy.
Za odpovede vopred dik
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dobre, pomôžeme. To neznamená že spravíme :) Ukáž kde si sa zasekol, a prediskutujeme to. Prípadne skús aspoň napísať algoritmus slovne alebo v nejakom prog. jazyku ak máš iba problém so zakreslením
domino2301
Novice
Novice

Príspevok od používateľa domino2301 »

sorry ale ja som do tych algoritmov uplne duty a potrebujem sa teraz ucit na zapoctovky takze nemam cas na ucenie sa alogoritmov
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chápem, lenže my sa na zápočtovky tiež potrebujeme učiť a nemáme čas na robenie úloh iným ľuďom. Sme diskusné forum a nie charita. Ak potrebuješ pomoc, konzultáciu riešenia, opravenie svojho návrhu alebo čokoľvek tak sa kľudne spýtaj, ale registrovať sa sem len za tým účelom aby ti niekto spravil úlohu je prinajmenšom drzé
a nech je môj príspevok aj trošku konštruktívny: skús sa zamyslieť ako ti môže pomôcť fakt, že 16 je mocnina dvojky a preto prevod medzi šesnástkovou (prípadne aj osmičkovou) a dvojkovou sústavou je až primitívne jednoduchý.
Napísať odpoveď