grafika nebo...
grafika nebo...
pri spusteny windowsu sa mi normalne nabieha windows ale poslednu dobu mi to zamrne alebo mam ciernu obrazovku.ako mam zistit co mam vymenit aleboreinstalovat
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vylucovaca metoda ... odpoj vsetko co tam netreba disky , mechaniky , zvukovky sietovky .... a skusaj ..... v podstate nechaj iba disk kde je win .... najlepsie by bolo keby ze mas aj graficku na doske ....
ak pojde tak tak zapajaj postupne az dokym nenastane chyba a budes vediet co je zle ....
ak nepojde chyba je bud v grafickej ( karta alebo na doske )
alebo v ramkach .... lenze to by si skorej dostal modru obrazovku z chybou ....
nenapisal si ci ti nabehne rodny list pocitaca ( tj nazov biosu procak ramka a periferie .) a potom nabehuje win ...
ak pojde tak tak zapajaj postupne az dokym nenastane chyba a budes vediet co je zle ....
ak nepojde chyba je bud v grafickej ( karta alebo na doske )
alebo v ramkach .... lenze to by si skorej dostal modru obrazovku z chybou ....
nenapisal si ci ti nabehne rodny list pocitaca ( tj nazov biosu procak ramka a periferie .) a potom nabehuje win ...
???
diky moc problem vyresen pokazeny procesor odlomene 2 pin
ted dalsi problem
pri zapnuti pc se mi zobrazi obraz pre vstup do BBIOs ako kazdemu a hned za tym aky mam vykon PC ako hardwarove sucastky mam nainstalovane atd. problem je v tom ze predtym mi to zmizlo automaticky ale teraz musim stlacat klavesu F1 Ako to mam a co mam napravit aby to fungovalo tak ako ma??
ted dalsi problem
pri zapnuti pc se mi zobrazi obraz pre vstup do BBIOs ako kazdemu a hned za tym aky mam vykon PC ako hardwarove sucastky mam nainstalovane atd. problem je v tom ze predtym mi to zmizlo automaticky ale teraz musim stlacat klavesu F1 Ako to mam a co mam napravit aby to fungovalo tak ako ma??
-
vladenko007
VIP