Nero Activtion namiesto Nero :(

Informácie o software, ankety...
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nero Activtion namiesto Nero :(

Príspevok od používateľa lobobo »

Pri instalaci nera 9 som zadal instal kod Activation (Nero9), namiesto nero 9... nenainstalovalo mi ale vlasten nic... a nic sa mi ani neda instalovat... ked dam znova instalaciu tak mi naskoci Ze instalacia activatin nero 9 bola ok a nic ine saneda robit... pomoze pls.. ako tam to nero dostane... :-(
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa helicos »

skúšal si nainštalovať staršiu verziu trebarz nero8? či ide? a skúšal si to odinštalovat cez Your Uninstaller! alebo iní program?
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

helicos napísal:skúšal si nainštalovať staršiu verziu trebarz nero8? či ide? a skúšal si to odinštalovat cez Your Uninstaller! alebo iní program?
no strarsia ide ide to mi je naprd ked chcem 9-tku... a ten uninstaller som neskusal...

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 16:06 )
helicos napísal:skúšal si nainštalovať staršiu verziu trebarz nero8? či ide? a skúšal si to odinštalovat cez Your Uninstaller! alebo iní program?
No uz som skusal ten soft, ale bezvysledne... to sa totiz nikde neukazuej ako nieco naisntalovane, takez sa to neda odinstalovat... :-(

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 18:20 )
ani osmicka ani sedmicka sa neda ze uz mam novsie naisntalovane...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Skús spustiť Regedit a zadať do vyhľadávania v registroch výraz activatin nero. Vymaž všetky kľúče a hodnoty čo ti nájde.
Napísať odpoveď