I/P/V: Neónové trubice Akasa Ultrafialové + 3x FANy

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

I/P/V: Neónové trubice Akasa Ultrafialové + 3x FANy

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

zdravím mám v PC nepotrebný set ultrafialových neónov značky Akasa. sú to 2x 30cm trubice, napäťový invertor a vypínač. dám ich buď na predaj, alebo by bola možná výmena za neónové trubice modrej farby. boli používané dokopy tak maximálne 100 hodín. kupované cez www.alza.sk a myslím, že by som aj záruku ku ním našiel.
cena: orientačne 7€ (samozrejme som aj za dohodu na cene, poprípade výmene)
dôvod predaja: vyššie spomenuté (nevyužité, nehodia sa mi k zostave, ktorá je do červena podsvietená).

ďalej by som mal na predaj 2x 120mm FANy.
Acutake ACU-FAN120 PRO White Wing Fan Professional používaný od 02/09. je bez záruky a bez krabice.
cena: dohodou
dôvod predaja: už nevyužitý, vymenil som ho za podsvietený CoolerMaster.

ďalej tu mám Xigmatek (neviem o aký model ide, preto si kliknite tu. sú tam všetky informácie ohľadom FANu. je to FAN z CPU Chladiča Xigmatek S1283 Dark Knight) používaný od 05/09. bol na CPU Chladiči. CPU Chladič som predal v 09/09 a odvtedy ten FAN išiel cez regulátor na 1200rpm. bez záruky a bez krabice.
dôvod predaja: už nevyužitý, vymenil som ho za podsvietený CoolerMaster.

a nakoniec 1x 140mm CoolerMaster R4-L4S-10AB-GP modro podsvietený používaný od 02/09. nemám ku nemu krabicu (neviem ju nájsť). záruka by sa zrejme našla, ale mám na nej pár iných vecí, takže bez záruky.
dôvod predaja: chcem ho nahradiť nejakým 140mm FANom s červeným podsvietením.

ponúkam to aj mimo fóra.
vyhradzujem si právo nepredať/nevymeniť pri neadekvátnych ponukách, alebo pri zmene akejkoľvek situácii.
možný je jedine osobný odber.

EDIT//

do príspevku som pridal ďalší FAN na predaj. takže som tému dnes 07.12.2009 o 17:08 upravoval.
LordMMX
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordMMX »

čauko, za neony ponúkam 5 + dobierka. Môže byť?
Noobsz DJ
Guru
Guru

čau, ďakujem za ponuku ale nemôžem ju akceptovať. dôvod je napísaný na konci môjho prvého príspevku. nemám k tým neónom krabicu, tak preto je možný jedine osobný odber. tak isto, ako aj pri ventilátoroch.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

noobz dj - len taká poznámka na okraj: však ich poriadne zabaľ do tej pukavej bublinkovej fólie a daj ich do obyčajnej krabice... na pošte na to dajú nálepku fragile (ak uznáš za vhodné) a vybavené... všeobecne to fragile ani netreba ak vec poriadne zabalíš.
Noobsz DJ
Guru
Guru

no videl som, ako na pošte zaobchádzajú s balíkmi :? . a viem ako moc sú tie neóny krehké. brat nechtiac do jedného neónu drcol a praskol ho, samozrejme mu hneď aj zhasol. samozrejme nepraskol ten, čo mám ja. a inač mimo fóra je záujem o tie neóny + xigmatek a samozrejme osobné prebratie.
Zamknuté