Domnievam sa spravne ak si myslim, ze si MW2 zahram aj na Macu nativne? Predosly diel siel v pohode a kedze sa blizia dlhe zimne vecery tak rozmyslam, ze si ich skratim nejakou parbou.
Mohol by mi niekto poslat presny navod na spec ops ? Chcem si to zahrat s kamosom a nejak nevieme najst sposob akym to pustit.. stale to vypisuje ze musime mat zapnuty steam ktory zapnuty je
budha0101 napísal:Mohol by mi niekto poslat presny navod na spec ops ? Chcem si to zahrat s kamosom a nejak nevieme najst sposob akym to pustit.. stale to vypisuje ze musime mat zapnuty steam ktory zapnuty je
Slayter napísal:Sranda ze sa to tu rozobera na dvadsiatich stranach
Ešte vačšia sranda je že tu boli borci čo to hrali aj bez orig. hry . Tiež by som si zaparil keby to už šlo, inak hral som MP asi dva dni ešte kým sa to dalo, bolo to super.
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 15:24 )
Počkam ešte chvilku a ak nevinde tak očakavaný loader na MP, tak potom to budem musieť kupiť a hned dvakrát! Zatial čakám
budha0101 napísal:Tak sme to skusili s razor crackom a hra stale pada ked dam ops spec pre dvoch hracov
Co mas skidrow crack - sprav si z toho kopiu aby si mohol hrat SP,potom kompletne (vsetko) prekopiruj z Razor cracku - zapni Steam - a ide Spec Ops (len mne nejde - nat neviem dat open)
Nazdar, hladal som v teme, ale po 10tich stranach ma to prestalo bavit. Na MW2 som si nasiel cas az teraz. problem: Ked dohram misiu kde mam vycitit biely dom, nasledne tam nasadnem za minigun do heli a havarujeme. Pri nacitavani dalej misie mi to cele spadne, nestretol sa s tym niekto?
// Disc read error