COLIN MCRAE: DIRT2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som to mal na D a vsetko islo ako malo.
skyrob
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skyrob »

tak dnes som prisiel na to ze mi ani demo neprehraje replay,a to mi pred tym slo :shock: ,moze to byt tym ze som asi pred niekolkymi dnami preistaloval windows media player?mal som 9 a dal som 11
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

asi ani nie nemas niak extremne malo miesta an disku ?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Neviem ci sa len mne zda, ale v poslednej dobe strasne "chcu" napodobnit Grid. Davam 9/10, na mojom 5770 slape bez chyb na Dx 11. Tu vodu spravili krasne, s volantom hrat je opravdovy zazitok....proste skvela hra

:P
skyrob
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skyrob »

DAMON88 napísal:asi ani nie nemas niak extremne malo miesta an disku ?
vdaka , vdaka , a este raz vdaka.Ze mna to nenapadlo,este ked som mal xbox360 tak som si kupil forzu2 a ties mi nesli replaye,a problem bol vtom ze som nemal hdd,ale len 60mb pametovku.ten zaznam sa nemal kde ukladat.Tak tu bol pes zakopany pri dirt 2,ma som extremne malo miesta na C-cku.aj ked hru mam na D,ale zaznam sa uklada do C.trochu som to vycistil a na deme mi replay uz ide,este uvidime ked naistalujem full.fakt diky ze si mi stym pomohol :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Andrew007 - tak Grid sa Codemasterom celkom vydaril po hratelnostnej stranke, tak na nom postavili aj Dirt2.. nic prekvapujuce, engine je dokonca ten isty (len mierne vylepseny a doplneny o DX11)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Andrew007 napísal:Neviem ci sa len mne zda, ale v poslednej dobe strasne "chcu" napodobnit Grid. Davam 9/10, na mojom 5770 slape bez chyb na Dx 11. Tu vodu spravili krasne, s volantom hrat je opravdovy zazitok....proste skvela hra

Akoze napodobnit? Ved oni maju na to pravu, ved obydve robi Codemasters. Ine by bolo keby sa snazilo NFS napodobnit Grid
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

mam taky pocit ze jednotka bola lepsia. Hram to uz druhy den a ziadne zavody do vrchu ani zavody truckov. Je tam asi 15 tratí a niektore sa opakuju alebo sa na nich ide ,,nenápadne" z druhej strany....no proste pruser.
lukas342
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lukas342 »

tak akurát to inštalujem som zvedavý čo to bude za pecku... ešte zajtra treba volant zohnať a ma týždeň neuvidia v škole :D
Bayern-21
Novice
Novice

Dirt 2 crack

Príspevok od používateľa Bayern-21 »

prosím nevie my niekto poradiť Dirt nainštalujem v pohode ale crack my nejde ani jeden skúšal som 8 crackov a nič
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

lukas342 napísal:tak akurát to inštalujem som zvedavý čo to bude za pecku... ešte zajtra treba volant zohnať a ma týždeň neuvidia v škole :D
Len na tuto hru treba mat poriadny, nie low-end Genius

DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

skyrob napísal:vdaka , vdaka , a este raz vdaka.Ze mna to nenapadlo,este ked som mal xbox360 tak som si kupil forzu2 a ties mi nesli replaye,a problem bol vtom ze som nemal hdd,ale len 60mb pametovku.ten zaznam sa nemal kde ukladat.Tak tu bol pes zakopany pri dirt 2,ma som extremne malo miesta na C-cku.aj ked hru mam na D,ale zaznam sa uklada do C.trochu som to vycistil a na deme mi replay uz ide,este uvidime ked naistalujem full.fakt diky ze si mi stym pomohol :)
neni zac bol to len tip :wink:
prosím nevie my niekto poradiť Dirt nainštalujem v pohode ale crack my nejde ani jeden skúšal som 8 crackov a nič
skus definovat tvoj problem presnejsie co ti nejde vobec ti hru nezapne alebo ti ju vyhodi alebo ti nejde prepisat exe subor alebo co ? :D
Bayern-21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bayern-21 »

DAMON88 napísal:skus definovat tvoj problem presnejsie co ti nejde vobec ti hru nezapne alebo ti ju vyhodi alebo ti nejde prepisat exe subor alebo co ? :D
vôbec ju nezapne to ma štve že všade odkiaľ som sťahoval cracky tak písali že im to ide na 100%, už som skúšal stiahnuť hru od viacerých stiahol som to od 4 ľudí a nič

PS:dik že si sa ozval
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

niekde sa musi dat nastavit citlivost ovladania nie??? lebo problem so silnym zatacanim som mal aj v Gride a tam som to vyriesil ale tu sa mi to nedari
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Re: Dirt 2 crack

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

Bayern-21 napísal:prosím nevie my niekto poradiť Dirt nainštalujem v pohode ale crack my nejde ani jeden skúšal som 8 crackov a nič
stiahni si uz cracknutu verziu a po instalovani nebudes musiet nic crackovat ;)
leon2222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa leon2222 »

cawte, neviete mi niekto poradit ? ked idem do druheho kola pri načitavani mi to zamrzne, uz som skusal menit prioritu procesu ale nic, mam najnovsie ovladace na grafiku Geforce 8600 GT, aj najnovsi direct X, pouzivam vistu sp2, ramku mam 5 G, DDR 2, niekolko krat som to uz crackol a nic nepomaha, ma niekot taky isty problem ??
GasThan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa GasThan »

Zdravim
Opet mam jednu otazku :) ...Da sa v grafike nastavit detail zaspinenia auta (frkance blata , prach adt...) ???? za odpoved DIK ;)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

vie mi niekto poradit preco mi po spusteni hry prebehnut reklamy v poriadku a potom to zacne sekat-3 obrazky za sekundu, seka to strasne vkuse loaduje...

nedokazem sa dostat nikam nastavit daco alebo tak...
vie niekto cim to je?

minimalne poziadavky splnam.

mam win xp
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Vie niekto poradit preco mi to nejde?
PC:
C2D E7400 @ 3,6GHz
ATI 4830 512MB
4GB ram

Takze poziadavky splnam. Nainstaloval som aj ten hotfix a nic. Jedine k comu sa dostanem po spusteni je logo DIRT 2 s ciernym pozadim a potom ma hodi naspat na plochu a to je vsetko.
eckounltd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eckounltd »

Ked som hru prvy krat hra tak islo vsetko pohode.Ale ked som ju vipol a neskor som si ju chcel zahrat tak us mi to neslo newiete cim to moze bit
Prílohy
dirt 2.jpg
Napísať odpoveď