MP3/MP4 Prehrávač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Marlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marlo »

Ja sa tiez rozhodujem medzi mp3... moj favorit je zatial Sandisk sansa fuze do toho este nahrat RockBox
Co som cital recenzie tak zvukovo je to paradicka

http://www.mp3.sk/sandisk-sansa-fuze-8g ... 01913.html
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Marlo napísal:Ja sa tiez rozhodujem medzi mp3... moj favorit je zatial Sandisk sansa fuze do toho este nahrat RockBox
Co som cital recenzie tak zvukovo je to paradicka

No nevyzera to zle ale ani najlepsie :D ako design, ale hlavny je zvuk, no pocul som ze tie sansy maju kvalitny zvuk cize urcite nespravis chybu ked ho vezmes.. ja asi ostanem pri creative ale tento by mohol byt dobra alternativa :wink:...
Marlo
Light Expert
Light Expert

Sh4d0W napísal:No nevyzera to zle ale ani najlepsie :D ako design, ale hlavny je zvuk, no pocul som ze tie sansy maju kvalitny zvuk cize urcite nespravis chybu ked ho vezmes.. ja asi ostanem pri creative ale tento by mohol byt dobra alternativa :wink:...
Pri tom creative koli cene by som uz asi skor isiel do Cowonu a to D2.
Tam je uz cena vyssia.... je to na tebe priapadne Ipod nano 5g

http://www.amazon.com/Apple-Green-Gener ... 117&sr=1-8
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Marlo napísal:Pri tom creative koli cene by som uz asi skor isiel do Cowonu a to D2.
Tam je uz cena vyssia.... je to na tebe priapadne Ipod nano 5g

http://www.amazon.com/Apple-Green-Gener ... 117&sr=1-8
No keby som mal peniaze tak by som zobral ten cowon lebo to je je uz ina kava.. no neviem, niesom velmi na ipody a ten nano je uz dost drahy, skoro ako cowon... Ale teraz uz naozaj neviem ktory mam zobrat.. Ale stale nechapem co vsetci vidite na ipode :?...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mimochodom ten cowon je otrasny, (strasny hranaty design to uz neni v mode)...
klokyno
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klokyno »

Sh4d0W napísal:No keby som mal peniaze tak by som zobral ten cowon lebo to je je uz ina kava.. no neviem, niesom velmi na ipody a ten nano je uz dost drahy, skoro ako cowon... Ale teraz uz naozaj neviem ktory mam zobrat.. Ale stale nechapem co vsetci vidite na ipode :?...
To že je to KVALITA 1.TRIEDY! Oni nevydajú nič bez toho aby to bolo perfektné. :)
Marlo
Light Expert
Light Expert

Filipito napísal:mimochodom ten cowon je otrasny, (strasny hranaty design to uz neni v mode)...
Myslim ze mp3 prehravac sa nevybera prvom rade podla vyzoru ale podla toho co zo seba vyda.
Keby to islo podla vyzoru asi by vela ludi kupovalo cinske sr....
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Filipito napísal:mimochodom ten cowon je otrasny, (strasny hranaty design to uz neni v mode)...
Suhlasim s tebou mne sa ten design tiez vobec nepaci, mne to pride ako digitalny foto-ramcek alebo neviem :/...

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 17:07 )
klokyno napísal:To že je to KVALITA 1.TRIEDY! Oni nevydajú nič bez toho aby to bolo perfektné. :)
Myslis tie ipody??.. Hm no ale podla mna sa im niektore prehravace vyrovnaju a ktore su za rozumnejsiu cenu ako ipody...

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 17:08 )
Marlo napísal:Myslim ze mp3 prehravac sa nevybera prvom rade podla vyzoru ale podla toho co zo seba vyda.
V tomto mas pravdu..
Filipito
Darca
Darca

Marlo napísal:Myslim ze mp3 prehravac sa nevybera prvom rade podla vyzoru ale podla toho co zo seba vyda.
ok takze budeme mat jeden prehravac ktory je ruzovy (proste cisto pre baby a budeme mat napriklad iny dajme si ten ipod nano. ten ruzovy bude mat lepsie podanie hudby a neake ine vychytavky, a ten ipod bude mat trocha horsie podanie hudby a budu stat presne tolko isto, s toho mi vyplyva ze by si sa rozhodol pre ten ruzovy a keby si ho vybral niekde vonku tak ... :)
klokyno
Light Star
Light Star

Sh4d0W: Ale to čo vydrží iPod tak to vydrží málo ktorý prehrávač.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

klokyno napísal:Sh4d0W: Ale to čo vydrží iPod tak to vydrží málo ktorý prehrávač.
A kolko tak vydrzi ipod?
klokyno
Light Star
Light Star

Ja mám iPod touch už asi 3-roky a kamarát má iPod shuffle asi 6 rokou. :) A čo som mal od creativu tak ten mi vydržal 1,5 roka. :)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

a vydrz baterie?
Filipito
Darca
Darca

A ktory presne ? Moj itouch vydrzal hrat hudbu 24 hodin a potom som ho radsej vypol. Pri pozerani videa mi vydrzal cca 16 hodin, a na wifine cca 12 hod. Prehravac od ineho vyrobcu uz nikdy nechcem mat :)
Light Expert
Light Expert

mp3

Príspevok od používateľa AvAtAr »

Ak ti ide len o hudbu, mohol by si pozrieť napr. Sansa

http://www.mp3.sk/sandisk-sansa-view-8-gb-p-101570.html

alebo nejaký iPhone novej generácie

ale k takýmto prehravačom by som doporučoval už aj nejaké lepšie slúchadla aspoň Creative EP - 630 :wink:
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Re: mp3

AvAtAr napísal:Ak ti ide len o hudbu, mohol by si pozrieť napr. Sansa

http://www.mp3.sk/sandisk-sansa-view-8-gb-p-101570.html

alebo nejaký iPhone novej generácie

ale k takýmto prehravačom by som doporučoval už aj nejaké lepšie slúchadla aspoň Creative EP - 630 :wink:
Ku tomu creativu su Ep - 830tky a zevraj su jedne z tych lepsich ktore dodavaju spolu s prehravacom.. No neviem Iphonu je uz asi trochu dost mimo tej cenovej kategorie ci? :?..
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AvAtAr »

Tak potom nieje ocom zober Creative ZEN X-Fi

alebo tento je to ten isty len ma vedsi dotykový displej
http://www.mp3.sk/creative-zen-xfi-2-8g ... 04322.html

recenzia:
http://www.techradar.com/reviews/gadget ... ?artc_pg=1
Filipito
Darca
Darca

napriklad jedna recenzia z toho portalu :)
Zdravím, chcem to len tak v skratke. Moje očakávania na tento MP4 player asi boli dosť naivné resp. do vysoké :). Ak by som sa mal rozhodnúť opäť o kúpe, tak sa rozhodnem pre jeho predchodcu. Jasné, má väčší a dotykový display ale okrem toho žiadne novinky. Úvítal by som minimálne to Wi-Fi. S týmto produktom nie som veľmi spokojný. Ďakujem za pozornosť S pozdravom Michal
myslim ze davat tam dotykovy display a nedat tam wifi je dost onicom , vsak :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ja som pred nedavnom kupoval iPod Nano 3G cierny 8GB pouzivany trochu tuto z kosic za 50eur od jedneho chlapca. Jednoducho ten zvuk je krasny a cisty, nic ine sa na to neda povedat. Ked si kupis kvalitne sluchatka, tak je to este lepsie ale aj tie zakladne Apple stoja za to. Na tvojom mieste by som si URCITE popozeral inzeraty (www.bazos.sk napriklad, tam si ich pohybuje vela). Neviem ako vy ale do ipodu nano 5G by som nesiel. Teda ked rozmyslam rozumom normalneho cloveka ktory nema peniaze na rozhadzovanie a nepremyslene kupy. Naco ti tam je kamera? Vysvetli mi niekto naco ju tam davali? Aky to ma vyznam? Ved v tejto dobe uz ma kazdy telefon a oni tam trepnu VGA fotak. V tejto dobe uz nepoznam fakt cloveka ktory by chodil vonku bez mobilu, ked sa nejedna o vynimocnu situaciu. Funkcia je Genius je hoci, vyborna. Ale za cenu 170 eur urcite nie. Predsa si chces kupit mp3 prehravac...rozmyslaj trochu, za tu cenu by si kupil uz slusny mobil tuto na fore v bazare. Keby si chcel ist do Apple a mas rozpocet tak by som kupil urcite iPod Nano 4G 8GB ale na inzeratoch. Ver mi, je tam vela ludi ktori predavaju tieto ipody a su nepouzivane bezchybe (napr. nevhodny darcek a pod.). Tie ipody idu po bazaroch za 70-80 ecok. Dizajn ma velmi pekny, nie je tam ten nepodareny pokus o kameru a pod. A do tej stovky si kup ked tak nejake sluchatka kvalitnejsie k tomu. To je moj nazor.

btw: Creative som hrat nepocul ale nepozdava sa mi velmi ani to spracovanie a vobec ani ten firmware co je dnu. Mozno zvuk ma dobry ale tak...predsa uz kupujes prehravac za 100 eur tak nech to aj nejako vyzera. Moj iPod Nano 3G vydrzi bezproblemov hrat 24 hodin na jedno nabitie. Kupoval som ho vo stvrtok pred niekolkymi tyzdnami a vydrzal mi do nasledujuceho pondelka hrat na reprakoch (cca 5 hodin denne)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Filipito napísal:... a na wifine cca 12 hod.
to sa ti ako podarilo? nie je to nejako moc? Mne vydrží oveľa menej
Napísať odpoveď