Nevie niekdo ze ci chodi nejaky rychlik z Bratislavy do Presova? A A ak hej kolko priblizne stoji jedna cesta a kolko minut trva trasa....lebo sa mi nechce cestovat autobusom 4 alebo 6 hodin
jj väčšína ľudí chodí s IC s prestupom v Kysaku. Tam by si nemal dlho čakať, zvyčajne je to tak naplánované, že hneď ide aj vlak z Košíc do Prešova.. ak by IC meškalo, tak ten vlak, ak dobre pamätám, by mal na neho čakať.
anonym1234 napísal:nj ja by som isiel na IC ale z malimi detmi je to tazke A este aj vynasat a prenasat kufre a este kociky omg
Garantujem ti, že busom to je ešte horšie. IC-čkom sa cestuje velmi pohodlne (aj s deťmi). A to prenesenie kufrov pri prestupe nieje nič strašné.
Vlak nevypravia skôr, kým všetci nenastúpia. Takže netreba panikáriť, že nestihnete nastúpiť, alebo že vám ostane batožina na nástupišti.
A este k tomu ze ides s detmi tak po vlaku budu mat urcite viac moznosti na uvolnenie svojich pudov ako v tesnom autobuse s uzkou ulickou. Osobne som musel absolvovat cestu Sabinov-Kosice vlakom tam a autobusom s5, s dvojrocnym dietatom, vlak je v tomto smere ovela lepsi.