Do you POKEN ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

hej podla mna je na tom asi najlepšie že napr. v nejakom klube zbadáš holku čo má poken a ani nemusi vedieť že si jej tam poslal svoje udaje a potom dojde domov .. pusti si poken a može ta kontaktovať .. možeš byť taký zahadny .. a do toho pokenu si nemusíš vyplnať všetko, len to čo chceš
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Radsej ostanem pri vyhladavani zien s pekny poprsim ako s pokemonom.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

adr0z napísal:hej podla mna je na tom asi najlepšie že napr. v nejakom klube zbadáš holku čo má poken a ani nemusi vedieť že si jej tam poslal svoje udaje a potom dojde domov .. pusti si poken a može ta kontaktovať .. možeš byť taký zahadny .. a do toho pokenu si nemusíš vyplnať všetko, len to čo chceš
no cela bude z toho vlhka, ze jej niekto poslal nieco cez pokemona, normalne ked to zisti tak bude z teba cela zblaznena :-D ... pre koho je nieco taketo vyhra ? ... pre toho kto nedokaze zensku oslovit ? wow ulahci si prvy krok ale aky je tam zisk ? ze nezisti ze si suchy nudny trtko hned pri prvom kontakte ale az ked pojdete eventualne na kavu ? strata casu pre nu aj pre teba :-D .-D ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
Ved to vyzera otrasne, neprakticky a strasne dementne. Take nieco sa urcite neujme. Ak by sa to vyrabalo v podobe napriklad tych gumenych farebnych naramkov co si kadekdo ciape na ruky, tak by sa to uchytilo urcite skor a nie ako detinske figurky s polovicou ozubeneho kolesa provesene na krku.

A co sa mna tyka take nieco by som si na seba nedal, nech by to vyzeralo akokolvek.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Gangy napísal:http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
Ved to vyzera otrasne, neprakticky a strasne dementne. Take nieco sa urcite neujme. Ak by sa to vyrabalo v podobe napriklad tych gumenych farebnych naramkov co si kadekdo ciape na ruky, tak by sa to uchytilo urcite skor a nie ako detinske figurky s polovicou ozubeneho kolesa provesene na krku.

A co sa mna tyka take nieco by som si na seba nedal, nech by to vyzeralo akokolvek.
Dizajnov je vela, a myslim ze sa to ujme , v japonsku je to hit a preraza to aj v amerike.Som si isty ze pridu s novymi a praktickejsimi dizajnmy.Mozno aj tvoj spominany naramok.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Americania a zvlast japonci maju ine zmyslanie. Vo vseobecnosti sa v japonsku lepsie uchytia taketo nove hracicky, kedze sa tam ludia dokazu nadchnut aj pre uplne nezmyselnu vec :) . A mam pocit, ze v USA su zase ludia lahsie ovplyvnitelni reklamou ako u nas.
Ved v japonsku mali pred rokom tiez nejake super uzasne zariadenie, ktore si nosil na krku a obsahovalo informaciu o tom, ci si zadany alebo single. No a ked isla okolo baba s rovnakym zariadenim a tiez bola single, tak zariadenie zacalo pipat, takze sa mohli zoznamovat :D A uchytilo sa to niekde inde? Nie.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Americania a zvlast japonci maju ine zmyslanie. Vo vseobecnosti sa v japonsku lepsie uchytia taketo nove hracicky, kedze sa tam ludia dokazu nadchnut aj pre uplne nezmyselnu vec :) . A mam pocit, ze v USA su zase ludia lahsie ovplyvnitelni reklamou ako u nas.
Ved v japonsku mali pred rokom tiez nejake super uzasne zariadenie, ktore si nosil na krku a obsahovalo informaciu o tom, ci si zadany alebo single. No a ked isla okolo baba s rovnakym zariadenim a tiez bola single, tak zariadenie zacalo pipat, takze sa mohli zoznamovat :D A uchytilo sa to niekde inde? Nie.
Taka hracka mi pride vtipna:D.Ja by som take nieco bral len pre tu srandu, mozno nieo na sposob vyhladavania roznych spolocnych vlastnosti,zaujmov(nemusi to byt zaujmy na kontakt zena-muz).A ci sa to uchytilo, dolezite je ci sa to niekam inam distribuovalo ? Napriklad na slovensku som to nezachytil.

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 17:21 )
adr0z napísal:hej podla mna je na tom asi najlepšie že napr. v nejakom klube zbadáš holku čo má poken a ani nemusi vedieť že si jej tam poslal svoje udaje a potom dojde domov .. pusti si poken a može ta kontaktovať .. možeš byť taký zahadny .. a do toho pokenu si nemusíš vyplnať všetko, len to čo chceš
Byt ta holka ,tak by som si pomyslela ze si vlezly keby si mi takto znasilnil moj poken :D...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

K nam sa to nedistribuovalo asi preto, lebo vyrobcovi muselo byt jasne, ze sa to tu neuchyti, to je ako keby si chcel do Tibetu dovazat plavky :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:K nam sa to nedistribuovalo asi preto, lebo vyrobcovi muselo byt jasne, ze sa to tu neuchyti, to je ako keby si chcel do Tibetu dovazat plavky :)
Myslim ze to nebol dovod.Japonci maju aj dokonaly(vazne dokonaly) rad vlasovych produktov, po ktoom sa zhanaju asi vsade a nikde nie je zohnat.Nedistribuuju lebo sa boja ze by zbohatli ?
/ten produkt sa vola Gatsby
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

no to je taká chobotina, maximálne pre 15-ročných puberťákov. Vidím to tak, že ak sa to dostane k nám, bude to možno veľký hit, ale bude len otázkou času, kedy to zase zapadne prachom.

Ja by som si takúto hovadinu určite nekúpil. Normálny človek sa s niekým, kto mu je sympatický, radšej porozpráva/prihovorí osobne a nie prostredníctvom takejto japonskej koniny.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:no to je taká chobotina, maximálne pre 15-ročných puberťákov. Vidím to tak, že ak sa to dostane k nám, bude to možno veľký hit, ale bude len otázkou času, kedy to zase zapadne prachom.

Ja by som si takúto hovadinu určite nekúpil. Normálny človek sa s niekým, kto mu je sympatický, radšej porozpráva/prihovorí osobne a nie prostredníctvom takejto japonskej koniny.
suhlasim s tymto ale ked si chces s niekym vymenit icq,cislo,adresu,mail a podobne udaje v zlomku sekundy tak je o vyborne a zda sa mi to ako dobry napad
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ako už bolo spomenuté, mám predsa mobil. To, že mi niekto nadiktuje číslo trvá pár sekúnd a následný hovor s tou osobou zodpovie všetky moje otázky ohľadne ICQ čísla, mailu, adresy. Mne osobne to príde ako hračka pre násťročných alebo totálnych nímandov.

Zachvíľu sa úplne prestaneme stretávať a rozprávať osobne. Každý bude vlastniť podobnú hračku a známosti budeme nadväzovať z obývačky, následne si nasadíš okuliare a cez virtuálnu realitu ti vyfajčí. Sladká budúcnosť.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:ako už bolo spomenuté, mám predsa mobil. To, že mi niekto nadiktuje číslo trvá pár sekúnd a následný hovor s tou osobou zodpovie všetky moje otázky ohľadne ICQ čísla, mailu, adresy. Mne osobne to príde ako hračka pre násťročných alebo totálnych nímandov.

Zachvíľu sa úplne prestaneme stretávať a rozprávať osobne. Každý bude vlastniť podobnú hračku a známosti budeme nadväzovať z obývačky, následne si nasadíš okuliare a cez virtuálnu realitu ti vyfajčí. Sladká budúcnosť.
o tom silne pochybujem, sex ti pocitac nenahradi:D...ale ked uz tak by sa obmedzil pocet pohlavne prenasanych chorob aa nezelanych otehotneni:D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

peterxxx napísal:Dizajnov je vela, a myslim ze sa to ujme , v japonsku je to hit a preraza to aj v amerike.Som si isty ze pridu s novymi a praktickejsimi dizajnmy.Mozno aj tvoj spominany naramok.
V japonsku je hitom uplne vsetko, vratane konskeho lajna piskajuceho uvodnu melodiu pokemonov, takze ako argument to znie znacne uboho.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:V japonsku je hitom uplne vsetko, vratane konskeho lajna piskajuceho uvodnu melodiu pokemonov, takze ako argument to znie znacne uboho.
a cim je slovensko lepsie???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

peterxxx napísal:a cim je slovensko lepsie???
Ze tu by sa hovno piskajuce melodiu pokemonov neuchytilo?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

peterxxx - Slovensko je napríklad lepšie aj v tom, že ZATIAĽ tu ľudia aspoň trochu používajú rozum a nezdôverujú svoje osobné údaje takým <i>ovinám. Možno je to spôsobené paranojou zdedenou z červenej éry (ktorá sa tu opäť pomaly ale isto rozvíja) alebo tým, že je nám našťastie ľúto vyhodiť peniaze za takú hlúposť... každopádne, go Slovakia, go....

a sex cez počítač - stačí, aby si správne stimuloval určité nervové dráhy a si vybavený...resp. odbavený :aasmile23: takže také nereálne to zas nie je...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:peterxxx - Slovensko je napríklad lepšie aj v tom, že ZATIAĽ tu ľudia aspoň trochu používajú rozum a nezdôverujú svoje osobné údaje takým <i>ovinám. Možno je to spôsobené paranojou zdedenou z červenej éry (ktorá sa tu opäť pomaly ale isto rozvíja) alebo tým, že je nám našťastie ľúto vyhodiť peniaze za takú hlúposť... každopádne, go Slovakia, go....

a sex cez počítač - stačí, aby si správne stimuloval určité nervové dráhy a si vybavený...resp. odbavený :aasmile23: takže také nereálne to zas nie je...
ou nehovor mi ze by si radsej strcil svoj floppy do pocitaca nez normalne sulozil:D...a k prvemu bodu, na Slovensku ZATIAL taki ludia su, ale tiez je tu DOST teenagerov a blLonDinieQ(alebo ako sa to pise) , ktory si to kupia lebo to ma "oblubeny" clen partie
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a z coho cerpas ? sak okrem teba sa tu snad ziadny iny potencialny teenage zakaznik nevyjadril .. a ze je tu takych vacsina asi netreba dva krat vravet :-) :-) ...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a z coho cerpas ? sak okrem teba sa tu snad ziadny iny potencialny teenage zakaznik nevyjadril .. a ze je tu takych vacsina asi netreba dva krat vravet :-) :-) ...
ja som sa vyjadril pretoze som o tom cital uz davnejsie( presnejsie v PCspace) a zaujalo ma to tam
Napísať odpoveď