iPhone vs kancelárske app
iPhone vs kancelárske app
Ahojte. Mám otázku na užívateľov iPhonu. Dajú sa na ňom v pohode pozerať officovské dokumenty? Hlavne chcem počuť, či má niekto aj osobné skúsenosti, nie len, že videl video na YouTube. Tie som videl aj ja, ale nemám predstavu, či sa tam dajú tie dokumenty dať jednoducho, alebo cez milión treťostranných aplikácií. A čo PDF-ká? Pretože veľmi váham medzi iPhonom a HTC Touch Pro 2 - viem, že tomu office ani pdf nerobí nijaké problémy, akurát, že je to dosť veľké hebedo a predsa iPhone by sa mi jednoduchšie nosil. Ďakujem za akúkoľvek radu 
ja som si naposledy poslal word dokument na mail a zobrazilo ho v pohode, display je ale maly, takze vo viacerych pripadoch mi to zalomilo riadok, ale myslim, ze to nebude pre nikoho problem
taktiez PDF by to malo otvorit od zakladu, ale mam taky pocit, ze to ma problem pri velkych PDF a preto je lepsia volba pouzit aplikaciu z appstore, ja napriklad mam skusenosti len s 3rd party aplikaciou, potreboval som mat totiz cca 20 pdf pokope a preto to bolo najlepsie riesenie
ak vydrzis do vecera (teraz odchadzam prec na par hodin), tak mozem vyskusat defaultne prezeranie pdf (som student, zoberem jedny skripta a hned mam nadrozmerne pdf), excel a powerpoint suborov
taktiez PDF by to malo otvorit od zakladu, ale mam taky pocit, ze to ma problem pri velkych PDF a preto je lepsia volba pouzit aplikaciu z appstore, ja napriklad mam skusenosti len s 3rd party aplikaciou, potreboval som mat totiz cca 20 pdf pokope a preto to bolo najlepsie riesenie
ak vydrzis do vecera (teraz odchadzam prec na par hodin), tak mozem vyskusat defaultne prezeranie pdf (som student, zoberem jedny skripta a hned mam nadrozmerne pdf), excel a powerpoint suborov
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam v kraxni QuickOffice, čo je minimálne tak plnohodnotná aplikácia, ako v hociktorom HTC. Otvorí doc, docx, xls, vie to prijmat a posielat cez wifi direct, žiadne opletačky. Ešte je aj Documents To Go, ten ma aj integrovaný pdf reader, ale zasa nedokáže to, čo QO. Zároveň samostatných čítačiek pdf je toľko, že by som ich mohol rozdávať cigánom v košickom Districte IX...
nocne pozeranie mp4 videa na 1/3 jasu, wifi a push maily/kontakty zapnute - nieco cez 5-6 hodin
hranie 3D hier so zapnutou wifi - podla narocnosti dokazem aj do 3 hodin vybit
menej narocne aplikacie - toto som neskusal, ale malo by to vydrzat aj 7 hodin
proste uvediem priklad: pocas cestovania na intrak/do skoly pocuvam hudbu = priblizne 4 h dokopy
kazdy den si zahram Minigore, Green fingers alebo nejaku inu odreagovacku = cca pol hodinu, pri nude aj hodinu denne
+ nejake tie volania, SMS, kalendar, obcas zajdem na net v skole atd
pri takomto pouzivani mam na treti den cca polovicnu baterku
jas mam nastaveny na priblizne 2/3 a wifi je zapnuta (i ked malokedy pripojena)
hranie 3D hier so zapnutou wifi - podla narocnosti dokazem aj do 3 hodin vybit
menej narocne aplikacie - toto som neskusal, ale malo by to vydrzat aj 7 hodin
proste uvediem priklad: pocas cestovania na intrak/do skoly pocuvam hudbu = priblizne 4 h dokopy
kazdy den si zahram Minigore, Green fingers alebo nejaku inu odreagovacku = cca pol hodinu, pri nude aj hodinu denne
+ nejake tie volania, SMS, kalendar, obcas zajdem na net v skole atd
pri takomto pouzivani mam na treti den cca polovicnu baterku
jas mam nastaveny na priblizne 2/3 a wifi je zapnuta (i ked malokedy pripojena)
tak pozor, iphone hodi hlasku o 20% a pri uplnom vybiti (tj iba par zivotne dolezitych percent zostane) sa proste vypne, bez debaty
kedysi zvykol upozornit aj na 10%, ale z neznamych dovodov to dali prec
ale aj tak ho stale povazujem za najspolahlivejsi gadget aky vlastnim a to aj napriek tomu, ze vlastnim notebook s Win 7
kedysi zvykol upozornit aj na 10%, ale z neznamych dovodov to dali prec
ale aj tak ho stale povazujem za najspolahlivejsi gadget aky vlastnim a to aj napriek tomu, ze vlastnim notebook s Win 7