problem energency info

Informácie o software, ankety...
marozum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marozum »

tak diky moc a na tej stranke je co vsetko?a ten S.M.A.R.T mam ja vo svojom BIOSe??

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 20:13 )
mno spravil sem dukladnu kontrolu HDD stahnul sem asi 3 nebo 4 programy na diagnostiku zisteni chybovych sektoru nebo aj poskodenych dat a iba jedne program mi nasel chybu ktora ma dost prekvapila vyzera asi takhle:
Data uložená na tomto disku jsou v nebezpečí! Okamžitě zálohujte všechna data a disk, pokud je to možné, vyměňte. Pokud není výměna možná, zálohujte svá data nejlépe každý den.
ted si mam co myslet?? odchadza mi HDD ?? da se to opravit?? :cry:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Možno je to len falošný poplach keď ti tie ostatné programy nenašli žiadny chybný sektor. Niekedy sa to stáva ...
Ten program určite nie je žiadny prorok a nevie dopredu čo sa stane :lol: Či sa ti HDD pokazí alebo nepokazí.

Neviem či sa ti dá v tvojom Biose nastaviť niečo ohľadom S.M.A.R.T. Takýto bios som ešte nevidel. Musíš v ňom pohľadať.
marozum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marozum »

ten S.M.A.R.T som v BIOSe nasel hned ale nejde mi do hlavy ze ak to neni vazna chyba proc to ten BIOS tak sere.nechapu proc mi windows a software na HDD chybu nenasli ,sice to byli smejdy programy ,ale BIOS nasel je to naka blbost.ALE MYSLIM SI ZE S HDD NECO BUDEM MAT PRETOZE KED SPUSTIM NEKDY WINDOWS TAK HO NACITAVA NACITAVA...A ZAMRZNE NEBO SE ZMENI NA CERNU OBRAZOVKU A NIC SE POTOM NEDEJE. :? ALE AJ TAK SEM SPOKOJNEJ ZE SME SPOLECNE PRISLI NA TO CO TO DELA.TY SES ASI PROGRAMATORR NEBO CO KED SE PC TAK ROZUMIS
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Nepreháňaj. Tu na fóre je plno ľudí , ktorý rozumejú PC oveľa viac ako ja.

Ale taký sa nenájde čo by ovládal úplne všetko. Kôli tomu je dobré takéto fórum. Jeden vie to druhý zas ono.
Napísať odpoveď