no ja nie som fanusik nejakych velkych rychlosti, ale ako vodic som siel maximalne asi 200km/h a to sa mi uz zdala brutalna rychlost, viac si jazdu vychutnavam tak okolo 120tky..
G0lDiER_ napísal:Ja osobne by som nechcel ist 305 na corvette
ved s tym uletis..
radsej na takej M5ke touring
maximalku ma cez 320kmph, na rodinny wagon slusne
ne fakt paradicka sice vytraseny jak svina ale to ma magneticke podovzok cize sa elektronikcy nastavuje tuhost podvozku, ma speed meter priamo na skle. Ale v tej RS6 som sa citil bezpecniejsie...hh
Inak aj ta RS6 je avant... rodine auticko hh
Viem viem to je dost vykonne..
To su v podstate dost podobne auta - Audi RS6 Avant a BMW M5 Touring..M5ka je asi ale silnejsie..507hp..maximalku cez 200mil/hod..
Co ta 6ka?
ako vodič - Daewoo Nexia - tachometrových 190 km/h
ako spolujazdec - Audi A6 - tachometrových 230 km/h
k tým vašim 300 km/h pretekárom - neznášam pacientov, čo majú najazdených päť a pol kilometra a už si to dávajú 200 po obchvate. mám pár kamošov, čo radi machrujú a niektorí už na to doplatili (resp. našťastie len ich auto)
G0lDiER_ napísal:adameeec asi ty niesi v poriadku..
ked nemas prilezitost a vodica ktoremu mozes verit tak mas smolu a mozes nadavat ostatnim do na-hlavu padnutych..
tvoj nazor ti zobrat nemozem, ale kazdy nech si spravi obraz. Ja tiez nechodim predpisovo, ale ked sa niekto chce hrat na Schumachera moze ist na SlovakiaRing alebo na TDC.
G0lDiER_ napísal:Viem viem to je dost vykonne..
To su v podstate dost podobne auta - Audi RS6 Avant a BMW M5 Touring..M5ka je asi ale silnejsie..507hp..maximalku cez 200mil/hod..
Co ta 6ka?
RS6 ma 580konikov
Auto mojich snov... Teda Mohla to byt aj starsia RS6 ktoru obcas vidam aj v KE(myslim tu co spominal peto) ... Ale najnovsi model RS6 som videl v KE iba raz... A to som uz len z uzasom pozeral ako si to s nadhernym zvukom odchadza Krasne auto
Daewoo Espero-dialnica D1 z povazskej do bratislavy....190 km/h (co ma sameho prekvapuje, lebo sme boli plne nalozeny)
ale maximal co som z toho dal bolo 210, to sme boli v aute iba dvaja, ta ista dialnica len opacny smer
G0lDiER_ napísal:whisper: lenze tu sa nejedna o 20-25 rocnych chrapunkoch co sekaju čávov na ztuningovanych vectrach.
to som nechcel globalizovať, samozrejme sú ľudia, ktorí vedia jazdiť a poznajú chovanie svojho auta v krízových situáciách (akože nedupnem na brzdu, zavriem oči a čakám na náraz )... hoci vo väčšine prípadov to sú skôr tí "čávovia", normálny človek takú jazdu hlavne v centre mesta plnom ľudí nepoužíva
D4vid napísal:Mna by u tej RS6 aj tak zaujimal rok vyroby
Je to rok 2003 je to strary mode.
Co sa tyka brz na na jednom kotuci to ma dva strmene takze 4 platnicky na jedno koli (vpredu)
Je to automat 4,2 biturbo ale akosi posledne dni zacina blbnut prevodovka niekedy tak trhne ked preradi..
zabijal by som takychto ludi popripade debilov co si to davaju 100vkov cez sidlisko plne deti kde nikdy nevie kedy mu kto vyleti alebo vybehne pod auto ked chce ist mimo mesta nech si ide premna zamna aj 300km a niakde sa dobre rozbije o niaky strom ale ohrozovat zivot ostatnych je bezohladne a fakt by som takychto ludi zabijal