Pred 3 dnami som si preinstaloval z windows 7 na Xp a tu nastal problem
Zacalo mi stale restartovat windows mozna 20krat zasebou a to sa este potom restartovalo 10 sekundach zas a potom to prestalo zacalo mi to ked som pozeral som film a dalej hry, potom internet len to to mi trvalo asi napisat 1 hod a lezie mi to na nervy
pls co stym
Treba skusit nudzovy rezim (dostanes sa tam stlacanim F5 pri bootvani systemu (chvilu po zapnuti PC)). Odinstalovat vsetky ovladace, skusit to bez nich, instalacia novych ovladacov, pripadne skusit starsie.
tu je dalsi problem bez ovladacov mi nepojdu hry,zvuk a mam len zakladne ovladace co boli pri pocitaci pribalene tak tym to asi nebude
a u mna sa dava nudzovy rezim F4 ale aj tam mi to restartuje pochvilke
Filip123 napísal:Pred 3 dnami som si preinstaloval z windows 7 na Xp a tu nastal problem
Zacalo mi stale restartovat windows mozna 20krat zasebou a to sa este potom restartovalo 10 sekundach zas a potom to prestalo zacalo mi to ked som pozeral som film a dalej hry, potom internet len to to mi trvalo asi napisat 1 hod a lezie mi to na nervy
pls co stym
poskodeny hardware? zle kontakty, slaby zdroj? musis eliminovat jedno po druhom a dostanes sa k problemu..
tim to asi nebude ked som mal este davno XP windows bolo pohode ale hardwer ,kontakty,ovladace tak tom asi nubde lebo mam zakladne ovladace na zvuk,procesor,tlaciaren to je vsetko z ovladacov