Neznama chyba

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neznama chyba

Príspevok od používateľa berija111 »

Zdravim chcel by som vas poprosit o pomoc kedze ja som uz vsetky svoje moznosti pouzil a nepomohli :-( dneska mi prisiel novy PC
Intel i7 920
Asus P6T
Saphire HD5770
3x2gb DDR3 1600 Kingston Hyperx
1TB Caviar Black WS
a k problemu: Postavil som ho vsetko tak ako ma byt neni to moj prvy PC ktory som staval takze chyba v stavbe neni bo som to este dneska cely den kontroloval. Ked ho zapnem tak sa rozbehnu vsetky ventilatory co mam bezia naplno tak 3sekundy a potom sa vypnu na 1sekundu a znova idu na maximalny vykon a tak isto dookola nic nezobrazi sa ani BIOS ani nic sice niekedy ostane bezat stale ale nezobrazi sa nic , VGA ide na 100% skusal som na inom PC absolutne som vyskusal vsetky mne zname sposoby resetoval bios, skusal bootovat bios z USB(doska podporuje BIOS Crash), odpojil vsetko nechal iba CPU,VGA,1 ramku a spustal som ho gombikom na doske :-( a furt dokola to iste :-( naozaj uz neviem vycerpal som vsetky napady :-( CPU alebo MB nemam kde odskusat kedze nepoznam nikoho kto ma socket 1366 s i7 :-(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nemoze byt problem so zdrojom a zapojenim do dosky, resp. nejake pridavne napajanie pre grafiku a tak??? A co USB, nedal si ich opacne alebo opacne tlacitka pre reset atd...???
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zdroj je uplne novy vyskusal som aj iny :-( napajanie je kuknute niekolko krat a vsetko je zapojene, aj ja som si myslel ze to mohlo byt prehodenimy tlacitkami od Case ale tie som odpojil a na mojej doske su klasicke gombiky na start a restart bez pripojenia do Case takze ani tento problem to neni. Ale dostalo sa mi do usi ze CPU je nejaka novsia revizia ako podporuje doska a treba flashnut dosku na novy BIOS ale neviem ako ked nemam ako sa dostat k starsej i7, keby aspon bios nabootoval ze by sa to dalo flashnut :-(
Miskolci
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miskolci »

zober is PC do neakeho servisu tam ti to určite spravia...
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ano to je najednoduchsi sposob lenze preco by som mal platit za nieco co by som si vedel spravit sam keby som vedel vcom je chyba
Napísať odpoveď