OT-64
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
OT-64
Tazke prichadzam k vam s trochu kurioznou otazkou...
mam zaujem kupit kolesovy obrneny transporter, ako je vidiet z nazvu temy tak OT-64 skot, nasiel som aj niekolko ponuk, ale vsade je cena dohodou
predtym, ako sa s nimi skontaktujem, by som sa rad dozvedel kolko by to tak mohlo asi stat
ide mi hlavne o to aby bol pojazdny a "presiel" kontrolami
ak mate aspon potuchy, kolko si tak na to treba pripravit, budem rad
mam zaujem kupit kolesovy obrneny transporter, ako je vidiet z nazvu temy tak OT-64 skot, nasiel som aj niekolko ponuk, ale vsade je cena dohodou
predtym, ako sa s nimi skontaktujem, by som sa rad dozvedel kolko by to tak mohlo asi stat
ide mi hlavne o to aby bol pojazdny a "presiel" kontrolami
ak mate aspon potuchy, kolko si tak na to treba pripravit, budem rad
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
trosku hladania -> http://www.earmyshop.cz/eshop/vojenska- ... ot-64.html
.. ale vraj uz od 200kkč
... inak velmi velmi pekna hračka, na tom by som sa niekedy velmi rad povozil ( aj ked iba chvilu, lebo vir v nadrzi
)
.. ale vraj uz od 200kkč
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak toto mas masinu zrestaurovanu do povodneho stavu odbornikmi, plne pojazdnu, pripravenu ... to je jasne ze si priplatisa cena bude iba stupat ... kupis urcite aj za cenu srotu nejaky SKOT, ale budes ho davat do cajku 5 rokov a nakoniec ta to moze priebehom casu stat aj viac
.. ved trebars len pneu si zober ze je investicia v rade 30 - 50 000 podla stastia ako trafis cenu
... je to velmi nakladna hracka
si zober ze ked to bue za cenu srotu napr. nemusi ist motor - bum zrepasovany tatrovacky motor v stave "ako novy" dnes kludne aj 100 000
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a tak este mas aj dalsie moznosti v pripade ze to neni jedine co chces ... trebars take moje oblubene BRDM 2 ? tiez super vec a naklady by mali byt nizsie
...
inak tiez mam obcas sen v ktorom sa vozim na Tatre T813 8x8 Kolos upravenej ako armadny vyprostovak
... damn ! preco sme nemali povinnu vojensku sluzbu ?
.-D
inak tiez mam obcas sen v ktorom sa vozim na Tatre T813 8x8 Kolos upravenej ako armadny vyprostovak
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak velitelsky mal samizda miesto pre 2 radistov a miesto vezicky pozorovacie stanovisko s priezormi, to zas neni asi az o tolko moc vybavy viac ... je mozne ze elektro vybava, ktora uz dnes nemusi byt extra pouzitelna nema velku cenu ... pripadne moze byt rozdiel ci ide o skot ceskoslovensky alebo o polsky, vybava rovnakych verzii byvala odlisna, podla poziadavok konkretnych armad
...
kazdopado ten za 85 znie ako rozpravka
...
kazdopado ten za 85 znie ako rozpravka
-
kabul
Expert
to je vynatok z jedneho fora kde sa to spominalo..nemam overene tak neviem co je na tom pravdy
tu je link:Zkus napsat do Bazar Roudnice , BVP tam maj a prodavaj . Jeden známej si koupil OT-64 i s radiostanicí a dal za to okolo 85000kč . Ale je člen historiků a může s tím jet po silnici jen se specialni spz a na předem domluvenou akci nebo sraz bojove techniky .
Kód: Vybrať všetko
http://www.specnaz.cz/forum/viewtopic.php?t=2017&sid=5172b2c1f3f66dd984db13f2e7286829