ktore procesy mozem zmazat
-
peterkozel
Medium Professional
ktore procesy mozem zmazat
ktore mozem zmazat a nebat sa ze nieco odfajcim
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skusaj
Povypinaj si vsetky programy co ti bezia a zacni killovat procesy o ktorych nevies co su / zdaju sa podozrive. Maximalne sa ti restartuje PC ak killnes nieco co by malo bezat. Ale podla screenu vidim ze tam nemas nejaky extra bordel. Nepoznam nasledovne z nich: jqs, ekrn, wmiapsrv, ScreenVirtuoso... . Jedine co by ti mohlo pomoct odlahcit PC je ekrn... (ale zase ak to je nejaky firewall, alebo antivirak...)
-
peterkozel
Medium Professional
mam xp-toho spravca ako najdem, je ta volba ze-msconfig a tam je ze sluzby?-niektore zap ine zas vyp.??hojko napísal:Z tohto vela nevycitas, treba ist pozriet cez spravcu, tam mas nazov procesu aj popis. Z toho tvojho vidim len to, ze jqs.exe je nieco nestandardne, mozno daka aplikacia na pozadi alebo co.
-hej to ekm je eset-neda sa vypnut, to jqs je jre-6u17-windows, ono vypnut sa da kopu tych veci,ja skor chcem tie exe uplne zmazat nech to nenacitava, zatial som zmazal to jqs,screen...a v pohode, ale to alg a nvsvc alebo spoolsv uz neviem ci mozem lebo vo vlastnostiach tychto veci je vsade ze Microsoft Corporation tak to hadam ma bezat a bo co
//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 16:54 )
ten adapter-mozem to zmazat?Goten napísal:jgs - JAVA
wmiapsrv - Microsoft WMI Performance Adapter
ScreenVirtuosoPro - je program na nahravanie obrazovky
Nie ten nemaz. Tu http://www.processlibrary.com si zadaj nazov procesu alebo sluzby a daj vyhladat, zobrazi sa ti potom popis sluzby alebo procesu aj s odporucanim ci ju(ho) mozes vypnut(vymazat) alebo nie.
-
peterkozel
Medium Professional
prosim ta kde sa daju najst podobne veci ktore otvaraju taketo vecicky vo wine,je to tu na fore bo som nenasiel zatialk6 napísal:Alebo: Start-> RUN -> services.msc