Midi files

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
teklbery77
Amateur
Amateur

Midi files

Príspevok od používateľa teklbery77 »

Cawte.Nepoznate nejaku stranku kde by som nasiel kopu midi failov volne ku stiahnutiu?Konkretnejsie by som mal zaujem o piesen Dlouha noc od Vondrackovej,verziu aj s bubnami.Dakujem vam.
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiky »

Mp3ek je všade plno. Nájdi si to v .mp3 a potom skonvertuj do midi

http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q ... 5126801eed

Link na download pesničky ti sem nikto nedá.
spirki
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spirki »

SK/CZ volne k stiahnutiu len tak nenájdeš, ale za prijateľné ceny sa dajú stiahnuť zo stránky hudba.hradiste.sk sú tam aj od viacerých autorov s 30s. ukážkami. Dlohou noc mám doma v dvoch verziách, jedna má aj aké-také bicie, ak chceš daj mi mail a pošlem. Čo sa týka zahraničných midi niečo sa dá nájsť cez http://www.inter-search.co.uk , najviac sa mi ale pri hľadaní osvedčila metóda google - zadať názov skladby a midi a pokiaľ vôbec existuje vždy ju niekde našlo ...

Fiky: no schválne, zober jednu mp3, daj ju prekonvertovať a povedz čo z toho vylezie ...
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

No tak to by aj mňa strašne zaujímalo, lebo si chcem robiť svoje Remixy /iba tak pre seba, nechcem to zverejňovať/ a ten program berie iba Midi súbory, mp3 nie. Či to nebude mrznúť a tak.
Našla som celkom dobré pesničky ale sú také ako keby "nedorobené" a pomalé.
hekerik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa hekerik »

kamrade je tu jeste jedna moznost a to ze si najdes na internete abo v scorpion wincheatery schemi pesniciek a utvoris ju v mobile sam ale to iba ak mas sony ericson :lol:
Napísať odpoveď