chat a veci okolo neho..

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

chat a veci okolo neho..

Príspevok od používateľa klasika »

potrebujem zrobit do skoly prezentaciu na temu chat...len na par stranok a mam vybrat 10 veci ktore v prezentacii opisem...no napadaju ma len programy na chatovanie a aj to malo...tak vas prosim ci by ste mi neporadili nieco

zatial mam :
chat- vysvetlenie co to vlastne je
IRC
AZET
YAHOO!
MSN
facebook - to moc nieje na temu chat ale nic lepsie ma nenapada
a MIRANDA

neviete co by som tam este mohol dat? najlepsie z wikipedie a tak
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ak chceš spomenúť aj mirandu, tak už rovno spomeň všetkých klientov ktoré podporujú icq protokol: http://en.wikipedia.org/wiki/ICQ#Clients (alebo aspoň ďalšie známe ako qip, pidgin, digsby..)
klasika
Light Professional
Light Professional

audiotrack napísal:Ak chceš spomenúť aj mirandu, tak už rovno spomeň všetkých klientov ktoré podporujú icq protokol: http://en.wikipedia.org/wiki/ICQ#Clients (alebo aspoň ďalšie známe ako qip, pidgin, digsby..)
ok ok ...ja som mirandu spomenul uz len z nudze lebo ma nenapadlo nic lepsie.... ale uz som nasiel zoznam chatovacich programov tak by som mal nieco s toho vybrat...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

určite by som spomenul, že aj google sa tam tlačí, ako do všetkých odvetví - gtalk
a rozhodne tam napíš aj o jabberi. ako opensource stojí za zmienku :wink: a hlavne, nie je viazaný na jeden alebo 5 serverov
klasika
Light Professional
Light Professional

Curuj napísal:určite by som spomenul, že aj google sa tam tlačí, ako do všetkých odvetví - gtalk
a rozhodne tam napíš aj o jabberi. ako opensource stojí za zmienku :wink: a hlavne, nie je viazaný na jeden alebo 5 serverov
ok diky dal som to tam ale chybaju mi este tri programi...mam: icq,skype,irc,azet,facebook,jabber a gtalk....napada niekoho este nieco? o IRC som toho vela nenasiel tak som to tam nedal a nechcem tam davat programi ako QIP a MIRANDA ktore poskytuju klienta viacerim serverom
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús si ešte niečo nájsť o telnet chatoch, zo slovenských je najväčší a najznámejší atlantis
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

jabber uvádzaj ako protokol, klientov je neúrekom. taký Pidgin (skvelý program), alebo linuxové Kopete :) podporujú mnoho protokolov odrazu, čo je skvelé
uviedol by som aj P2P siete, napr také DC++. tam sa toho popíše... :)
Napísať odpoveď