zvladla by som som ako baba policajnu skolu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
melissa
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

zvladla by som som ako baba policajnu skolu

Príspevok od používateľa melissa »

ahojte chcela by som sa spytat..chcela by som ist ist na pomaturitne studium na policajnej skole v raci tak by ma zaujimalo ak viete niekto ake su tam prijimacie testy ci sa to da zvladnut proste ako sa mam na tie prjimacie skusky pripravit ked nemam zaklad z coho a co tam bude kedze skola ktoru teraz studujem je uplne od veci:D ze ci sa to aj v takom pripade da..alebo co mam robit. diky:)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Je to diskutabilné. Fyzické testy niesu brnkačka. Aj testy zo slovenského jazyka či čo to tam majú, sú ťažké. Kamoš bol, fyzičku spravil, ale neprešiel akurát z tých testov zo SJ. Tolko čo ja Ti k tomu môžem povedať. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zeny maju ine limity pre fyzicke testy, takze ak si sportovo ladena, tak nemas problem. Na kondicke vies popracovat este pred testami (ono od podania prihlasky po predvolanie k testom moze uplynut aj par mesiacov). Horsie je to so psychotestami, ktore si nejak natrenovat nevies.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

to zalezi dost aj od toho aku policajnu skolu mas na mysli...

pokial viem tak BA - tam je akademia PZ.. bol som tam na primackach a boli cisto vedomostne (asi tak 15-20% dievcata) zialbohu velmi tazke otazky a vela miest dosadenych po znamosti = nemozne sa tam pretlacit

a dalej PEZINOK - tam skola trva 6 mesiacov, funguje nieco ako nadstavba a dostanes sa tam cez prihlasku na krajskom policajnom zbore... o tom vela neviem ale aspon vseobecne fyzicke testy su lahke. cital som o plavani na 100m za 5 min, beh na 2400m, kliky, zhyby a zdvihy na hrazde (vsade je minimum ktore musis spravit), co podla mna musi dat kazdy...

a ci je to rozdielne pre zeny a muzov to nvm, ale kamaratka co ide na vojensku do martina bude robit rovnake ako aj muzi...

a ak si teraz v maturitnom rocniku a myslis to s policajnou vazne, tak stale mas nejakeho pol roka k dobru co mozes chodit do posilky a dat sa do formy
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Re: zvladla by som som ako baba policajnu skolu

Príspevok od používateľa peterkozel »

melissa napísal:ahojte chcela by som sa spytat..chcela by som ist ist na pomaturitne studium na policajnej skole v raci tak by ma zaujimalo ak viete niekto ake su tam prijimacie testy ci sa to da zvladnut proste ako sa mam na tie prjimacie skusky pripravit ked nemam zaklad z coho a co tam bude kedze skola ktoru teraz studujem je uplne od veci:D ze ci sa to aj v takom pripade da..alebo co mam robit. diky:)
a preco nie,chlapik z rodiny je fizel a uplne bezne ma ako partacku babu,takze chod do toho,za vyskusanie to stoji a ak ti tu niekto je*e keci ze nie tak to ber ako ako ubohe chlapske ego,-ved zenske su aj v armade...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

presne to som chcel povedat aj ja, ved taku tretinu policajneho zboru tvoria zeny... mozno nie poriadkove a zasahove jednotky, ale v ramci toho aby sa obranili "diskriminacii" musia mat obe pohlavia rovnaku sancu sa tam dostat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté