MP3/MP4 Prehrávač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ivank
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

johny541 napísal:Ja som pred nedavnom kupoval iPod Nano 3G cierny 8GB pouzivany trochu tuto z kosic za 50eur od jedneho chlapca. Jednoducho ten zvuk je krasny a cisty, nic ine sa na to neda povedat. Ked si kupis kvalitne sluchatka, tak je to este lepsie ale aj tie zakladne Apple stoja za to. Na tvojom mieste by som si URCITE popozeral inzeraty (www.bazos.sk napriklad, tam si ich pohybuje vela). Neviem ako vy ale do ipodu nano 5G by som nesiel. Teda ked rozmyslam rozumom normalneho cloveka ktory nema peniaze na rozhadzovanie a nepremyslene kupy. Naco ti tam je kamera? Vysvetli mi niekto naco ju tam davali? Aky to ma vyznam? Ved v tejto dobe uz ma kazdy telefon a oni tam trepnu VGA fotak. V tejto dobe uz nepoznam fakt cloveka ktory by chodil vonku bez mobilu, ked sa nejedna o vynimocnu situaciu. Funkcia je Genius je hoci, vyborna. Ale za cenu 170 eur urcite nie. Predsa si chces kupit mp3 prehravac...rozmyslaj trochu, za tu cenu by si kupil uz slusny mobil tuto na fore v bazare. Keby si chcel ist do Apple a mas rozpocet tak by som kupil urcite iPod Nano 4G 8GB ale na inzeratoch. Ver mi, je tam vela ludi ktori predavaju tieto ipody a su nepouzivane bezchybe (napr. nevhodny darcek a pod.). Tie ipody idu po bazaroch za 70-80 ecok. Dizajn ma velmi pekny, nie je tam ten nepodareny pokus o kameru a pod. A do tej stovky si kup ked tak nejake sluchatka kvalitnejsie k tomu. To je moj nazor.

btw: Creative som hrat nepocul ale nepozdava sa mi velmi ani to spracovanie a vobec ani ten firmware co je dnu. Mozno zvuk ma dobry ale tak...predsa uz kupujes prehravac za 100 eur tak nech to aj nejako vyzera. Moj iPod Nano 3G vydrzi bezproblemov hrat 24 hodin na jedno nabitie. Kupoval som ho vo stvrtok pred niekolkymi tyzdnami a vydrzal mi do nasledujuceho pondelka hrat na reprakoch (cca 5 hodin denne)
lenze ten nano 5G- reprak, radio,"kamera" a tak ten dizajn je perfektny ako ja by som za toto peniaze nelutoval lebo aspon tie dva roky ti to vydrzi :) k tomu nejake kvalitne sluchatka a mas
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Cowon / iAudio by som istotne nepodceňoval, stačí sa poobzerať po recenziách na renomovaných weboch (nie na sprostostiach typu SME, alebo Bravo)
Zároveň otázka - to už u nás nik nepodporuje iRiver? Ich produkty získavajú každý rok rôzne ocenenia...
http://www.advancedmp3players.co.uk/sho ... .3357.html
http://www.advancedmp3players.co.uk/sho ... .3742.html
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Shwollo napísal:to sa ti ako podarilo? nie je to nejako moc? Mne vydrží oveľa menej
premna su to klasicke hodnoty (iPod Touch 8 gb 2gen.) , ked pozeram youtube tak cca 10 hodin
btw: mam tam rozne utilitky z cydie na setrenie baterie
v prilohe ti posielam screen z mojej najoblubenejsej, z 20% mi dokaze posilnit baterku na 60% :)
Prílohy
IMG_0005[1].PNG
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Filipito napísal:napriklad jedna recenzia z toho portalu :) myslim ze davat tam dotykovy display a nedat tam wifi je dost onicom , vsak :)
Ten co to pisal ma pravdu, ale aj tak to wifi v tom X-Fi nieje velmi pouzitelne, na internet sa nedostanes, jedine na msn.. A ten dotykovy displej ma pomalu odozvu a taktiez slabu citlivost, aspon tak to niektory popisovali...
Bilingo
Star
Star

Re: MP3/MP4 Prehrávač

Príspevok od používateľa Bilingo »

http://www.sencor.cz/Produkty/Spotrebni ... -4430-DAZE čo na to hovoríte ? Máte to niekto ? Dajte nejaké hodnotenie či sa to oplatí.
Napísať odpoveď