Toto je len taký malý test, koľkí z Vás vidíte loptu skákať a koľkí stáť na mieste? Jedná sa o vzácnu normu apng [animated portable network graphics], ktorá je oficiálne vintegrovaná vo Firefoxe 3.x. Potrebujem vedieť Vašu odozvu, aby sme neochudobnili užívateľov fóra o animované logá.
Podľa toho môžem skúsiť robiť krajšie logá...
Díky moc za pomoc,
uplink
P.S.: Prechodom na APNG logo, by ľudia používajúci iný prehliadač ako Opera 9.5+ a Firefox 3.x videli iba prvý frame.
Hmm v ie 6 a nižšom škaredé pozadie, ale to je kvôli alfe. Takže...by to celkom mohlo byť. Ak hojko bude súhlasiť, nahodíme zajtra max pozajtra prvé animované predzimné logo [toto hore som už zanimoval, ale kvôli 8 bitovej obmedzenosti gifov sme ho nezverejnili, moc málo farieb malo].
na wikipedii (tam kde dal ten link na apng) je presne napísané na ktorom browseri od akej verzii to ide (to som si však všímol až po tom ako som to odskúšal a napísal). Tým chcem povedať že je zbytočné to tu písať (navyše písať také prehliadače ktoré už boli spomenuté). Efektívnejšie bude iba zahlasovať, aby bolo prehľadne vidno kto bude vidieť animované, a kto nie a či teda má zmysel takéto dačo nahadzovať
audio o to mi aj šlo pôvodne, zistiť počet ľudí, ale vzhľadom na to že je to jedno, lebo tí čo majú starší browser vidia logo statické, tak tam pôjde. Len je trochu veľké ale 24 bitové!
to isté napadlo aj mňa, ale potom som si všimol, že tá hmla takisto sa snaží o nejaký pohyb. Ale keby sa tak pohybovala z prava do ľava alebo aspoň trochu menila svoju štruktúru, tak by to bolo fajn