kúpa auta - Honda Civic 3dv vs. Mazda 323F
kúpa auta - Honda Civic 3dv vs. Mazda 323F
Dobrý den plánujem kupiť auto (cca do 2500 max 3000 €) a v užšom rozsahu sa rozhodujem medzi Hondou Civic 3 dverovou verziou a Mazdou 323F avšak nie som nejaký odborník do áut a nemam skúsenosti čo v čom ktoré to auto vyniká a preto by som vás chcel požiadať o rady resp skúsenosti ohľadom spoľahlivosti, spotrebe a všetko okolo za vaše názory dakujem 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mazdy su aspon čo som pozeral ročník cena lacnejšie ako hondy ,.,. objemy hondy cca 1,4 a tie mazdy neviem či su vôbec 1,4 takže 1,5 alebo 1,6
http://honda-civic.autobazar.eu/14-16v-id980808.html
http://honda-civic.autobazar.eu/14-s-id1196928.html
niečo takéto prípadne keby bola super cena kvalita tak by som zobral 323 aj 3 dverovu
http://honda-civic.autobazar.eu/14-16v-id980808.html
http://honda-civic.autobazar.eu/14-s-id1196928.html
niečo takéto prípadne keby bola super cena kvalita tak by som zobral 323 aj 3 dverovu
-
RATZINGER666
Darca
-
aughostino
Medium Professional
trochu OT: tiez sa rozhodujem medzi mazdou alebo hondou a som nakloneny viac k mazde :(paci sa mi karoseria
) co mam par mazd vyhliadnutych tak su to 1.8i GLX 108k ale vidim to realne az niekedy januar - februar ked budem mat doriesene opletacky okolo vodicaku
k mazdam, davnejsie sme jednu mali 1.6i a pamatam si ze na nej dost rychlo odisli zadne tlmice neviem ci to bolo autom alebo nevhodnou jazdou
k hondam ked na internete pozeras inzeraty tak je dost vela nahradnych dielov ci uz motorovych karosarskych alebo interierovych takze problem tam nebude
k jazdnym vlastnostiam nech sa vyjadria ini tu mazdu si pamatam len matne bol som este fagan
k mazdam, davnejsie sme jednu mali 1.6i a pamatam si ze na nej dost rychlo odisli zadne tlmice neviem ci to bolo autom alebo nevhodnou jazdou
k hondam ked na internete pozeras inzeraty tak je dost vela nahradnych dielov ci uz motorovych karosarskych alebo interierovych takze problem tam nebude
k jazdnym vlastnostiam nech sa vyjadria ini tu mazdu si pamatam len matne bol som este fagan
-
RATZINGER666
Darca
-
aughostino
Medium Professional
-
Michaelo105
Light Professional
Nj, to musím uznať aj ja. Mám tiež Civica.KoCi napísal:gothar - ono civic je dost svizne auticko, pravdupovediac s nim sa len velmi tazko jazdi inak ako drsnejsie - ono k takej jazde priam vyzyva
Vtec zere menej v pripade ustalenych otacok, kedy motor netaha len udrziava rychlost. Ak s tym planujes jazdit svizne, a rad sa vyblbnes, tak na nejaky zmysel Vtec aj mozes zabudnut.
Co sa vykonov tyka. 1.4 a 1.5 su inak sprevodovane. Takze to, ze je 1.5 silnejsia, spoznas az pri vyssich rychlostiach, kedy lepsie taha (povedzme nad 80-100), inak rozbehy samotne su velmi podobne (takmer rovnake). Dalsia moznost potom je, prehodit do 1.5Vtec prevodovku z 1.4, ale tam uz uplne zanikne podstata Vtec, kedze tie otacky budu trosku uletene
(ale auto bude o to zivsie)
Co sa vykonov tyka. 1.4 a 1.5 su inak sprevodovane. Takze to, ze je 1.5 silnejsia, spoznas az pri vyssich rychlostiach, kedy lepsie taha (povedzme nad 80-100), inak rozbehy samotne su velmi podobne (takmer rovnake). Dalsia moznost potom je, prehodit do 1.5Vtec prevodovku z 1.4, ale tam uz uplne zanikne podstata Vtec, kedze tie otacky budu trosku uletene
nie nie ja sa pretekať a ani si nejako dokazovať jazdecké skusenosti nepotrebujem že budem dupať ako šialenec na plyn pohodová jazda sem tam na dovolenku vrámci SK chápeš proste autíčko pre mladého chalana ktorý sa nepotrebuje nejako preháňať akurát ako písal adamec že pozeraj len tie 113 k verzie tak som našiel iba 114 a 115 neviem čo su zle ? 
tiez som si kupoval auto, ze vsak mi staci len nieco na bezne jazdenie po meste, sem tam niekam vypadnut.. Ze vsak som vzorny vodic, nemam zapotreby nieco si dokazovat, nieco skusat a hlavne zo seba absolutne nemam pocit nejakeho zavodnika... Ale ked v tom aute sedis, pocujes ten motor ako sa trapi pri 2krpm, a ako spieva pri 4-6krpm
.. tak to ta rychlo prejde tvoja ideologia. Na take to jazdenie ako spominas, pozri nejake mrtvejsie auta. S tymto sa podobne jazdenie da jedine v pripade, ak to auto estelen spoznavas, ak ako vodic zacinas. Ked zvladnes zaciatky, tak pride pokusenie skusat viac a viac 
btw mam 3dv. 66kW (povodne 55kW - ale co je 55kW, tak uprava na 66 stoji 5 eur za original honda tesnenie), co je tych 90 konikov. A na nedostatok si nemozem stazovat, ked v aute sedim, je nas dokonca 91
.
btw mam 3dv. 66kW (povodne 55kW - ale co je 55kW, tak uprava na 66 stoji 5 eur za original honda tesnenie), co je tych 90 konikov. A na nedostatok si nemozem stazovat, ked v aute sedim, je nas dokonca 91