Ake mate auto?
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No neviem.. Pravda, vyzerá to ako h
Ale zaujímalo by ma, aká bola motivácia vytvoriť také "auto"
-
Tripmaster
Light Star
-
Stenky
Professional
tu so dovolim tvrdit ze ak je ten motor podobne dofidlikany ako kasna tak sa ten co to kupi bude z tych 300koni tesit nanajvys tak 20-30tis. kmMateq napísal:No neviem.. Pravda, vyzerá to ako hvno, ale zase za tú cenu a s 300HP, neviem či zoženieš podobný stroj. Takže ak sa urve tá hlúposť na kapote, tak by to nemusela byť pre niekoho až tak zlá varianta niekde na okruhové povozenie, ak by to tam doviezol na vlečke a pod plachtou
![]()
gothar: nikdy nevies! slovensko je krajina neprebadanych moznosti a co sa wannabe tuningu tyka tak doslova raj
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
triple
Guru wannabe
skoro.. praslo ma to do stlpu pravou stranou a pak ľavou do takého betonoveho mostíka čo bol ako prechod z cesty ponad járok na cintorín.. a potom som sa na predku otočil o 90° stačilo nejakých 30-50 cm do ľava a vyšiel by som na cintorín bez ujmy..
rám bol kus pohnutý , komplet predok - stolica.. do opravy som vrazil viac ako stálo auto - ale jazdííííí
rám bol kus pohnutý , komplet predok - stolica.. do opravy som vrazil viac ako stálo auto - ale jazdííííí
-
Kibo
Hardcore addict
ja som videl tiež možno dva a asi dva kabriolety, jeden mala susedanordkapp_pb napísal:videli ste uz niekedy niekto na ceste zlty G3 ? ja asi ani nie...
-
tonek
Darca
tak pochvalim sa ja mojím starčekom
Citroen BX 1,7 D r.v 1990(na 19 rokov celkom slušny stav)...žiadny tuning, jedine tak spinacia skrinka z AVIE...už mam konečne aj zimne gumy
... nuž nieje to najlepšie ale nesťažujem sa v meste zajazdím aj za 5-5,5 litra ked chcem...medzi mesto tak 4,5-5,5 ale hovorím, zaleži od štýlu jazdy. Má najazdené 247 000(cca.) ale tlaky na valcoch stale o.k...jedine troška hydraulika ma drbe, predne tlmiče pružia ale netlmia... S týmto autom som v podstate vyrastal poznám ho dobre, viem čo si s ním možem dovolit na ceste a ono ma zatiaľ !! nikdy nesklamalo, ba aj koľko razy podržalo, ked som sa šmýkal ako kvádrik na ľade .... 
Citroen BX 1,7 D r.v 1990(na 19 rokov celkom slušny stav)...žiadny tuning, jedine tak spinacia skrinka z AVIE...už mam konečne aj zimne gumy
-
uNreal_saTch^
Professional
Ehm... :]satan77 napísal:Tak ja mám Ford Puma 1.7 VCT 92kW. Je tam VCT - Variable Cam Timing od Yamahy, takže akcel nenormálny. 2.5-ky turbobenzíny sa nehrabú.
-
RATZINGER666
Darca