Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

Slayter napísal:A bling je aj tak blbost, lebo ho vytlaca Scavanger alebo Sleight hand, pouzivam radsej a castejsie ako Bling
To vsetko zalezi na mode ktory hravas a na zbrani ktoru pouzivas. Nechapem naco takto zovseobecnujes ked to o nicom nevypoveda.

Priklad : HC team deathmatch, sniperka, bling (silencer, thermal/pripadne namiesto thermalu FMJ). Neviem si predstavit, ze by som namiesto toho mal scavenger alebo sleigh of hand, takze az taka "blbost" bling nie je.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

http://www.youtube.com/watch?v=52SsoxoPrQ0 video od chalana ktori robi na dedic servroch release vianoce... a pokec k tomu http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=811
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

Tlak :P len mne ňejde v hre consola...keď spravia dedicated servery tak tam dajú dáke súbory aby išla v hre consola že? :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To som len ja taka lama? Nemozem nejak prejst v spec ops level co je v alfa - odolat piatim vlnam utoku, dvom jeepom a nakladiaku.(vzdy nejaka uplna kravina kvoli ktorej chcipnem, chcelo by to moznost aspon jedneho save-u) Je to na tri hviezdicky.. inak ak by som to hral s niekym v coopmode, nezvysi sa pocet utocnikov? Ci?
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

mi-chau napísal:To som len ja taka lama? Nemozem nejak prejst v spec ops level co je v alfa - odolat piatim vlnam utoku, dvom jeepom a nakladiaku.(vzdy nejaka uplna kravina kvoli ktorej chcipnem, chcelo by to moznost aspon jedneho save-u) Je to na tri hviezdicky.. inak ak by som to hral s niekym v coopmode, nezvysi sa pocet utocnikov? Ci?
počet nezvýši.. a naco mas claymori.. poloz dole pri jeepoch a druhu zbran si daj guláš a ked si v cervenom tak sa kry za tie dve bedne ... nic tazke a tu bombu vzdy mier na ten nakladiak.. a na jeepi...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:To som len ja taka lama? Nemozem nejak prejst v spec ops level co je v alfa - odolat piatim vlnam utoku, dvom jeepom a nakladiaku.(vzdy nejaka uplna kravina kvoli ktorej chcipnem, chcelo by to moznost aspon jedneho save-u) Je to na tri hviezdicky.. inak ak by som to hral s niekym v coopmode, nezvysi sa pocet utocnikov? Ci?
A pouzivas predator missile? Ved ked pridu tie nakladiaky tak ho tam capnes a mas pokoj.

Mimochodom ak chce hrat niekdo SpecOps tak nech si ma na steame prida - GangySVK

A NAT mam otvorene.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Predatorov pouzivam, ale vo vacsine pripadov sa stane ze ma niekto zasiahne a nevsimnem si indikator granatu, alebo niekto to do mna nasije zozadu ked som hore..
Chce to menej sa ucit, viac sa hrat.

Inak k tym claymorom, ked su blizko seba, vybuch jedneho aktivuje aj ten dalsi, ci ich mozem natrieskat blizko k sebe?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

vybuchnu vsetky spolu
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

jj všetky, ked cheš aby ťa nedali dole odzadu tak vyrieši to len claymor, nejak ich rozmiestni...a tie granáty keď hodia ku tebe to sa už aj mne stalo :D ale to je otom že stane sa no čo už...niekedy sa dá stihnúť ho odhodit :P
Amathe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Amathe »

Hosi mam dotaz .........kamos mi vravel ze Modern Warfare 2 sa da hrat MP cez net a nemusim mat originalko cez Garenu ze to na 100% ide.
Gangy
Darca
Darca

Chlapci hrava tu niekdo so snajpou? Teda okrem hawka lebo ten hra hardcore deathmatch.

Ide mi hlavne o to ze odkedy to hram ci dalej tym viac sa mi zda ze v klasickej hre su snajperky uplne na kkt, presnejsi automat s optikou nad nimi jasne vyhrava, hlavne preto ze som zatial v ruke nedrzal snajpu ktora by zabijala na jednu ranu alebo by bola tak stabilna ze by som s nou mohol dat dve okamzite po sebe. Ked vyberiem aug tak je to na akukolvek dialku isty kill, ked vyberiem snajpu tak pokial netrafim hlavu, je otazne ci stihnem zasadit aj druhu ranu. O tom ze som uz X krat uplne jasne hlavu trafil a aj tak nic, uz ani nehovorim.
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Amathe napísal:Hosi mam dotaz .........kamos mi vravel ze Modern Warfare 2 sa da hrat MP cez net a nemusim mat originalko cez Garenu ze to na 100% ide.
To neni MP ale Spec ops.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Gangy: Ja hravam s Intervention. Mam na nej ACOG scope, cize tam zoom nie je taky velky, mozes sa pri tom hybat. Hravam aj klasicky aj hardcore. Perky mam sleight hand pro (rychlejsie priblizenie), stoping power pro a commando (robim challange na expy). Celkovo som s tym velmi spokojny, aim je dost stabilny, a hlavne na mapach ako Terminal, Scrapyard alebo Favela je to cisty ownage. Na vacsie maps ako Wasteland alebo Afgan sa da pouzit aj s klasickou sniper optikou.

Inak pouzivam aj P90 a UMP. Ale s tou snipkou je to haluz.

Odporucam ti pozriet si aj videa od typka menom Hutch v machinima kanale.
Gangy
Darca
Darca

A ked das ranu do hrude tak lahne alebo nie? A voci ACOGu mam alergiu, ked som ho musel pouzivat aby som si odomkol thermo tak som si trhal vlasy.

Nie len sila sniperiek je problem, najvacsim problemom s kvalitnym snajpenim je podla mna fakt ze za cely cas co hravam som este nevidel server s vypnutym killcamom. Takze pekne sa niekam skryt a ownit bez toho aby ta do minuty niekdo knifol od chrbta je takmer nemozne.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Gangy napísal:A ked das ranu do hrude tak lahne alebo nie? A voci ACOGu mam alergiu, ked som ho musel pouzivat aby som si odomkol thermo tak som si trhal vlasy.

Nie len sila sniperiek je problem, najvacsim problemom s kvalitnym snajpenim je podla mna fakt ze za cely cas co hravam som este nevidel server s vypnutym killcamom. Takze pekne sa niekam skryt a ownit bez toho aby ta do minuty niekdo knifol od chrbta je takmer nemozne.
Taky server ani neuvidis, totiz nikto nemoze menit nastavenia, jedine private server alebo hardcore.

A ano, lahnu na pecku od hrude vyssie.
neons
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neons »

Amathe napísal:Hosi mam dotaz .........kamos mi vravel ze Modern Warfare 2 sa da hrat MP cez net a nemusim mat originalko cez Garenu ze to na 100% ide.
OK. tak zožen, pls, dalšie inštrukcie ako dalej pokračovať, čo treba spraviť??? :?:
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Spraviť netreba nič, pretože to nie je zatiaľ možné. :wink:
Amathe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ohladne toho MP cez Garenu ............
chod na http://www.garena.com/ stiahni porgram, zaregistruj sa a mozes hrat :D a ja som kupovatl Original :D ..................
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

myslis Spec-ops .. nie MP ... vsak? :oops:
Amathe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

namna sa nepozeraj :D je neviem ci to aj funguje mne to tvrdil kamos ze cez to ide MP :D
Napísať odpoveď