Ak más notebook tak zapni v prvom rade wifi adaptér a potom ak je dobre nainštalovaný tak by mal naskočiť , zapneš ho ako bolo hore spominanane tlačítko Fn + (zalezi aký más notebook) alebo niekde po boku mozes mat osobitne tlačítko na zapnutie adaptéra
Jancuk napísal:Ak más notebook tak zapni v prvom rade wifi adaptér a potom ak je dobre nainštalovaný tak by mal naskočiť , zapneš ho ako bolo hore spominanane tlačítko Fn + (zalezi aký más notebook) alebo niekde po boku mozes mat osobitne tlačítko na zapnutie adaptéra
no ja ho zapnuty mam ale nemoze najst ziadne wifi siete a pritom mam jeden router pri sebe nemohlo sa nieco pokazit nejaky primac alebo antena ak ano da sa to zistit?
mam notebook acer aspire 3020 ak mas pls nejake dobre ovladace tak mi daj ale tie co su na stranek acer.sk tie som skusal a nesli tak ptm nejake ine univerzalne alebo ake lebo ja som ziadne ine nenasiel
mg všetko je tak ako má lenže si asi nainštaloval nejaký clientský soft k tej wifi-ne buď ho odinštaluj alebo sa pripájaj cez neho btw AVG to si si mohol radšej nechať windows defender
ešte by som poprosil daj screen z start-> connect to -> show all network connection