Metrosexualita

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

tehla no čo ti na to povedať ??? Akurat to že ma peknu košelu :D
Som nevedel že sa ti pači Paviel :)

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 15:55 )
brainwirm napísal:vzhaldom na to ze ani moja frajerka nenosi ruzove veci, a neznasa tu farbu, tak asi nie pusa :P neznasam ruzovu.. okrem toho ruzoveho uprostred :D :D uz ket sme pri tom, netrpim predsudkom ze ruzova je babska, ruzova je vysadou disko pipiek a dutych hlav. nehovorim ze ruzove handry su zle, ale ak je baba cela v ruzovom od hlavy po paty, este aj snurky v topankach ma ruzove, tak si o nej myslim svoje. a o chlapovi, to racej ani nehovorim.
Ako netreba to prehanať ako na obrazku č.1. To by dopadlo s každou farbou tak isto .

Ale keď sa to skombinuje je to veĺmi pekné. :wink: obr č.2

A mimochodom ty uznávaš štýl punk (ak nie prepač) súdim podľa avataru tak čo by tam robila ružova ? :)
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...v tej ružovej košieľke by si vyzeral ako reklama na T-Mobile...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nahodou ja to s ceirnou niekedy prezeniem, ale nikdy to nevyzera ako na obrazku cislo 1 :D :D co sa tyka oblecenia velmi sa mi paci goticky ladene elegantne oblecenie, bez milion vseliakych nechutnych doplnkov..
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

cuteSTYLE69 napísal:hughito a čo už považuješ za metrosexuálne ? Odkiaľ pokiaľ ?

//mrk niéééé
Keď sa niekto voňavkuje, natiera si tvár neustále nejakými mastičkami či si holí nohy a riť...to všetko by som ešte zniesol, mne nesedí skôr ten zženštilý prejav ( rozprávanie - ženský hlas, pohyby, gestikulácia, etc. ).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Mrk napísal:btw na tom avatare si ty ?
cuteSTYLE69 napísal: //mrk niéééé
apelujem na zakladatela temy, mozes nam pre predstavu postnut svoje foto?? :wink:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

brainwirm napísal:mne staci ket vidim chlapa v ruzovych handrach hned by som rigal. vsetko zle. metrosexualita sem, metrosexualita tam, je mi to jedno, nech sa ten chlap o seba stara kolko chce, len nech kur*a vyzera jak chlap ne jak atrapa..
tak ako sorry ale ruzove tricko si dam obcas aj ja a nevidim natom nic zle..to uz nesom chlap ked mam ruzove tricko? :roll: ja zas ked vidim typkov s retazami z chovproduktu na nohaviciach tak by som im ich najradsej omotal okolo krku a stisol :surrender:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

je teda otazne coby si dosiahol "stisnutim" tej retaze, ale necham to na predstavivosti kazdeho sudruha :-P :-P :-P ...

... asi tiez trpim nejakym "farebnym komplexom", ale ruzove tricko by som na seba nenavliekol asi ani z recesie, a ani pastelove zlte, pastelove zelene, fialove a podobne ... ako bolo spomenute, tiez to vidim ako dominantu disko pipiek, metrosov, homoklád a podobnych entit :-) ...

... vratim sa k tej povinnej vojne, lebo som nestihol reagovat "on the fly" ... mylsim ze by prospela kazdemu jednemu z nas .. sme vsetci strasne rozmaznani podmienkami ktore su nam servirovane, mame veskery luxus a vela z nas si nevie ani predstavit, ake to bez tohoto luxusu je :-) .. skutocne si mylsim ze chlap ktory presiel aspon pol rocnym "zelenym peklom" dokaze ponuknut cosi viac ... pri najmensom sa nauci ako odolavat stresu (ano vdaka tej buzeracii - na pracovisku to mozno nebude ine :-D), ako byt rozhodny, ako sa o seba postarat, ako udrziavat disciplinu a podobne ... niesom ziadny army fanatik, naopak fanatici mi nic nehovoria ... ked ale vidim niektore tie dnesne rachiticke vystajlovane padavky, ktore sa boja vlastneho tiena a trasu sa trebars pred pisomkou, bez kremiku na drzku nevyjdu z domu, nevydrzia ziadnu formu psychickeho natlaku, nedokazu spolahlivo rozhodovat ani sami za seba a podobne, tak mi nieje jedno co sa z muzov stava :-) ...

// zaujimave by bolo precitat si aj nejaky nazor neznejsieho pohlavia ... ako vidia muzov ony :-P ...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

RATZINGER666 napísal:apelujem na zakladatela temy, mozes nam pre predstavu postnut svoje foto?? :wink:
V žiadnom prípade nie takto verejne :prdel: . Žial dal by som namiesto toho
"pupuša" v avatare svoje foto , ešte staré kým som nebol ostrihaný no ale už som ich vymazal lebo mi prišiel nový počítač teraz som ako sliepka :cry: . No a musim čakať rok kým mi to dorastie :nono: Ešteže je zima nosia sa čiapky a je skôr tma aspoň ma nikto nevidí :weep:

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 9:21 )
nordkapp_pb napísal: // zaujimave by bolo precitat si aj nejaky nazor neznejsieho pohlavia ... ako vidia muzov ony :-P ...
Súhlasím , ženy kde ste ? :hmm:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Asi by to bol pre mňa zvláštny pocit, keby mal môj priateľ na poličke 10 krémikov, mastičiek a v kúpeľni by trávil viac času ako ja. Možno by som si zvykla, ale stále by som si pripadala, že asi sa teda o seba dostatočne nestarám. Svetová móda diktuje, čo majú chlapi nosiť a že kozmetika sa vyrába aj pre nich, takže to beriem ako fajn vec, aby sa o seba starali, ale nič by sa nemalo preháňať. Ak má niekto svoj štýl, nebude sa navliekať do prestajlovaných oblekov z časopisov za každú cenu- predokladám, že by sa vtom pohodlne ani necítil. :) Tie krémiky by mi asi nevadilo, tie solárka, to už viac. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

cuteStyle ... Na to netreba ani slova.
Prílohy
douchebag_comic.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

cuteSTYLE69 napísal:V žiadnom prípade nie takto verejne . Žial dal by som namiesto toho
"pupuša" v avatare svoje foto , ešte staré kým som nebol ostrihaný no ale už som ich vymazal lebo mi prišiel nový počítač teraz som ako sliepka . No a musim čakať rok kým mi to dorastie Ešteže je zima nosia sa čiapky a je skôr tma aspoň ma nikto nevidí
joojky zlatino no uprimnu sustrast za tvoj ucesik :lol:
edit:keby sa tak gangy chcel vyjadrit k tejto teme :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

schyzo - ani ho nespominaj, staci ze aspon tu nepise svoje arogantne "odpovede" a nedviha okoliu tlak... len nech zachova svoju zdrzanlivost, to bude myslim pre viacerych ludi jeden z najkrajsich vianocnych darcekov...
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Pamätám si jedného moderátora ešte zo starej MTV obliekal sa ako kráľ gayov, ružové veci normál, hrúza, ale ináč bol veľmi sympatický. :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

cuteSTYLE69

lol.. jednoducho vsetkeho vela skodi.. ANO aj starania sa o seba
nie je to normalne.. co tak trosku prirodzenosti?

nepoznam ta .. ale aj tak si myslim, ze ziadny metrosexual nie si.. iba o tom rozpravas.. hras sa..prejde ta to
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

metrosexualita a vsetky ine sexuality okrem hetero su psychycke choroby liecitelne fyzickymi prostriedkami. Niektori nimi bohuzial trpia naozaj, niektori si ich iba vymyslaju aby boli zaujmavi
k tomuto mojmu tvrdeniu vam nedam ziaden zdroj z ktoreho som cerpal... nechce sa mi to hladat ale urcite by sa take daco naslo
je to otazka zdraveho rozumu
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kabul z toho co si napisal, sa da jednoducho vydedukovat jedno.. Ked ta partia buzien zmlati ako zito, tak ta vylieci aj z heterosexuality...

.. teraz neviem ci mam tvojmu vykonu tlieskat.. :D
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

KoCi: mas vcelku pravdu, pokial by to robili systematicky (nemusi ist hned o bitku, pokojne to moze byt aj psychicky natlak) tak ta "vyliecia" aj z heterosexuality
vezmi si take väzenia, tam sa pre nedostatok inzch moznosti rodia novy homosexuali, ktori sa ale po navrate do normalnej spolocnosti zas vratia k povodnej orientacii... takze ano, prostredie, vychova a pristup okolia dokazu zmenit (nielen) orientaciu
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Je otazne, ci chlapa vo vazeni, ktoremu idu prasknut gule a prisposobi sa inym podmienkam, je mozno nazyvat homosexualom. Inak by si sa na to iste aj sam pozeral, keby mas ostat aj niekolko rokov bez sexualnej cinnosti - aj ked by si si to teraz za ziadnych okolnosti nepripustil. Homosexualom oznacujem cloveka, ktory sa do muza dokaze zamilovat, ktoreho zeny nevzrusia... Ostatne, sme v teme o metrosexualite, teplejsia tema je kusok vedla, tak sme dost OT :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

s metrosexualitou je to jednoduchsie, tam predsa v ziadnom pripade nemoze ist o geneticku vadu ale iba o snahu byt zaujmavy, iny a tak trochu zvlastny a preto nevidim najmensi dovod tychto ludi nejak lutovat alebo nedajboze zvyhodnovat (co sa nastastie este nedeje)
Napísať odpoveď