Pomóc pri nahravaní filmov do LG KM900 arena

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rawan
Novice
Novice

Pomóc pri nahravaní filmov do LG KM900 arena

Príspevok od používateľa rawan »

... Prosim o pomoc pri nahravani filmov do LG arena normalne pustim cez LG PC Suite III tel sa pripoji vyberem zlosku ktoru chcem dat do tel. a dam ju kopirovat vsetko ide hahrava sa ale po case bud zamrzne alebo napise ze pokus sa nevydaril ze mam odpojit zariadenie a znovu ho pripojit ... a este ktomu ked sa to tu chvilku nahrava ide to dost pomaly je to normalne ze to ide tak pomaly myslim cez kabel .....
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Daj si doňho pamäťovú kartu a máš po problémoch. Kopírovanie priamo na pamäťovku je rýchlejšie ako cez PC Suite. Ale prečo je to tak to neviem. Teoreticky by to malo byť to isté , ale nie je.
rawan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rawan »

ramaya napísal:Daj si doňho pamäťovú kartu a máš po problémoch. Kopírovanie priamo na pamäťovku je rýchlejšie ako cez PC Suite. Ale prečo je to tak to neviem. Teoreticky by to malo byť to isté , ale nie je.
mam tam aj pametovku .... ale v PC mi nezobrazuje ten tel ako napriklat nokiu e51 tu mi kuaze ako USB kluc a mozem si robit co len chcem nahravat a vymazavat nechapem preco ten LG je tak zle rieseny snazil som sa tam dat film v MP4 mal 525mb a nejde tam ani za boha potom som dal film 3gp a ten ide ale ta kvalita nic moc .....
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja mám LG KU990 Viewty. Možno je to na tvojom to isté. Napíšem to na anglické menu.

Keď chceš aby ti ho v počítači zobrazovalo ako ďalší USB kľúč tak si ho musíš nastaviť na Mass storage ( Úložné zariadenie ) :
- USB kábel nesmie !!! byť pichnutý v telefóne
- Prepni si v telefóne jazyk na angličtinu a choď do Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Mass storage .a. potvrď.
- Prepni si v telefóne jazyk späť na slovenčinu.

Teraz keď sa USB káblom pripojíš k počítaču a ak sa ti vo Windowse objaví dalšie uložné zariadenie tak je nastavený na Mass storage.
Napísať odpoveď