Pomóc pri nahravaní filmov do LG KM900 arena
Pomóc pri nahravaní filmov do LG KM900 arena
... Prosim o pomoc pri nahravani filmov do LG arena normalne pustim cez LG PC Suite III tel sa pripoji vyberem zlosku ktoru chcem dat do tel. a dam ju kopirovat vsetko ide hahrava sa ale po case bud zamrzne alebo napise ze pokus sa nevydaril ze mam odpojit zariadenie a znovu ho pripojit ... a este ktomu ked sa to tu chvilku nahrava ide to dost pomaly je to normalne ze to ide tak pomaly myslim cez kabel .....
mam tam aj pametovku .... ale v PC mi nezobrazuje ten tel ako napriklat nokiu e51 tu mi kuaze ako USB kluc a mozem si robit co len chcem nahravat a vymazavat nechapem preco ten LG je tak zle rieseny snazil som sa tam dat film v MP4 mal 525mb a nejde tam ani za boha potom som dal film 3gp a ten ide ale ta kvalita nic moc .....ramaya napísal:Daj si doňho pamäťovú kartu a máš po problémoch. Kopírovanie priamo na pamäťovku je rýchlejšie ako cez PC Suite. Ale prečo je to tak to neviem. Teoreticky by to malo byť to isté , ale nie je.
Ja mám LG KU990 Viewty. Možno je to na tvojom to isté. Napíšem to na anglické menu.
Keď chceš aby ti ho v počítači zobrazovalo ako ďalší USB kľúč tak si ho musíš nastaviť na Mass storage ( Úložné zariadenie ) :
- USB kábel nesmie !!! byť pichnutý v telefóne
- Prepni si v telefóne jazyk na angličtinu a choď do Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Mass storage .a. potvrď.
- Prepni si v telefóne jazyk späť na slovenčinu.
Teraz keď sa USB káblom pripojíš k počítaču a ak sa ti vo Windowse objaví dalšie uložné zariadenie tak je nastavený na Mass storage.
Keď chceš aby ti ho v počítači zobrazovalo ako ďalší USB kľúč tak si ho musíš nastaviť na Mass storage ( Úložné zariadenie ) :
- USB kábel nesmie !!! byť pichnutý v telefóne
- Prepni si v telefóne jazyk na angličtinu a choď do Menu --- Phone Settings --- Connectivity --- USB Connection mode --- Mass storage .a. potvrď.
- Prepni si v telefóne jazyk späť na slovenčinu.
Teraz keď sa USB káblom pripojíš k počítaču a ak sa ti vo Windowse objaví dalšie uložné zariadenie tak je nastavený na Mass storage.