aky kabel k reproduktoru
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
aky kabel k reproduktoru
Zdravim mam doma tieto reproduktory (vid priloha)
Chcel by som oskúšať či ešte hraju a preto by som sa chcel spýtať, aký káblel k nim potrebujem, aby som to prepojil s počítačom.
Chcel by som oskúšať či ešte hraju a preto by som sa chcel spýtať, aký káblel k nim potrebujem, aby som to prepojil s počítačom.
-
hrban
Addict
tie repráky káblom nezapojíš hento čo si poslal je ešte TESLA koncovka
odporúčam rozobrať a vymeniť tú starú koncovku za nejakú novšiu osobne by som volil chinch
repráky sa rozoberajú tak že najskôr dáš dole predný(ten šedý kryt) potom tam budu asi 2-4 šrouby tie odmontuješ a si vo vnútry
//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 23:03 )
btw neni terba zosilovač
odporúčam rozobrať a vymeniť tú starú koncovku za nejakú novšiu osobne by som volil chinch
repráky sa rozoberajú tak že najskôr dáš dole predný(ten šedý kryt) potom tam budu asi 2-4 šrouby tie odmontuješ a si vo vnútry
//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 23:03 )
btw neni terba zosilovač
omg, samozrejme ze to vyda nejaky "zvuk" ale preboha ako mozes vynechat koncovy zosilnovac a mrdnut to rovno na out zo zvukovky? zamyslime sa, co ty na to ?!?!?!hrban napísal:mal som 2x 40W repro na PCIe karte a v poho tiež som sa čudoval ale šlapalo to
awtt: Popozeraj nejake bazare, kup nejaky stary zosilnovac za par korun/eur. (resp. ak mas moznost tak minimalne nejaky predtym pozicaj a odskusaj ci je vsetko ok)
-
DjBass
Darca
Ak chceš, aby sa ti odpálila zvukovka, tak to kľudne napoj aj rovno... Skús si od nejakého kamaráta požičať starý koncák alebo to napoj na nejakú vežu... Koncovky môžeš kúpiť napríklad tu - http://www.flashmemory.sk/konektor-repr ... ks-blister