crysis warhead

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

crysis warhead

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosim vas mam taky jeden problem..mam crysis warhead od WHOCARES win 7 ultimate a vyskusal som som už všetky možne cracky aj z lamiek aj z prilozeneho od grupy no ziaden nefunguje..rezim kompatibility nic nevyriesil potom som skusil este aj Patch 1.1 hotfix no zas neuspesne hra sa s crackom od Darkcode (konkretne po prepisani suboru paul.dll) spusti ale ostane iba cierna obrazovka a kurzor.Po snahe killnut proces tak proces zamrzne a nejde ho zrusit iba celkovym resetom PC..Ked som ešte pouzial Vistu išlo to bez problemov..ešte ma napadá však jedna vec a to ta ze to može sposobovať nekompatibilita cracku s jazykovou verziou hry
Lebo v instalatore som nastavil nech sa nahodi len ceska verzia a ten crack aj od reloadedu aj od darkcode co som skusal vsetko bolo na En verziu hry..tak tam este mozno bude problem ale pochybujem o tom aj osobne.ale neviem pochopit fakt ze microsoft velice tvrdil ze pod win 7 pojdu veci ktore behali ja na viste proste ze to bude spätne kompatibilne..väčšina veci mi ide to ano ale prečo prave crysis? chcem si to zahrať..pomôžte mi prosim
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

skus si instalnut aktualne drivery na grafu a daj si ten co ti to spustil ale s ciernou obrazovkou .. a ktej jazyk mutacii to by nemal byt problem ja som to mal tiez CZ a darkcoder medicinku..
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

heh ale sranda je ta ze jaj najnovšie drivery mam a aj tak to nejde

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:40 )
mno čo ľudkovia:) kto mi poradí?

//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2009, 15:17 )
tak skusil som to cez režim kompatibility znova a niekam som sa už aj pohol..hru mi spustilo v OKNE s rozlíšením maximálnym mojho monitora 1440x900 ale ked som sa cez hru chcel prepnuť do fullscreenu tak zasa cierna obrazovka a nič viac..akonahle som klikol myšou tak ma vyhodilo z hry..ja uz tomu fakt nechapem..:( drivery mam najaktualnejsie..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

a nemas nejaku chybnu verziu? To sa mi nezda. Ja som teraz nedavno dal warheada na Win 7 a slape v pohode. Len ked spustim tak mi nikdy nehodi fullscreen. Ale v nastaveniach si to dam full a ide to.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

tá verzia je dobrá lebo v režime kompatibility vravím mi nabehne v okne ale je hratelna mnoaa na viste mi to išlo bez problemov
Napísať odpoveď