ak ano piste kde a s jakym
uz ked ste zacali pridavat take temy ta aj ja dam par
// ja osobne s gulovym bleskom ak sa to da povazovat za nadprirodzeny jav .
som ho videl len tak z dialky ale mozno to nebol zrovna on. mi nebolo vtedy dobre
ale v jednej dedine na juznom slovensku sa to vola ze "KRNA"
taky zapadakov tak tam zabil gulovy blesk skoro cele stado oviec a baca s valachom sa len prizerali
skenner napísal:ja osobne s gulovym bleskom ak sa to da povazovat za nadprirodzeny jav .
som ho videl len tak z dialky ale mozno to nebol zrovna on. mi nebolo vtedy dobre
ale v jednej dedine na juznom slovensku sa to vola ze "KRNA"
taky zapadakov tak tam zabil gulovy blesk skoro cele stado oviec a baca s valachom sa len prizerali
Ta co us smola,, ked vytvaras nove temy ta aspod daco normalne
lol to je zas idiotska tema
a neviem ako mozes povazovat gulovy blesk za nadprirodzeny (BTW tiez som ho videl), na tomto jave zatial len nie je vysvetlene ako vznika, ale nie je to nijak nadprirodzene
ta mna take veci zaujimaju ta co by som nevytvaral ked sa ti nepaci naco odpovedas. ked ty nechces neznamena ze vseci nechcu
aj ked sice vsetko to mohlo byt v jednej teme
// len tak mymochodom vsetky javy ktore sa nedaju vysvetlit pomocou matematickych a fyzikalnych zakonov su nadprirodzene.
a ked ich dakto vedecky zdovodni prestanu byt nadprirodzene
ale pokial viem tak gulovy blesk nikto vedecky neobjasnil
skenner napísal:len tak mymochodom vsetky javy ktore sa nedaju vysvetlit pomocou matematickych a fyzikalnych zakonov su nadprirodzene.
a ked ich dakto vedecky zdovodni prestanu byt nadprirodzene
ale pokial viem tak gulovy blesk nikto vedecky neobjasnil
Načo zakladať ďaľšiu tému o nadprirodzených bytostiach a javoch? No ale aby som nebol OT. Tak ja na nič nadprirodzené neverím len sa toho bojím ked také niečo uvidím a potom mám ísť spať tak je to dosť komplikované. Vyriešim to tak že spať nejdem .
ja som bol u "ludovej liecitelky" a povazujem to za nadprirodzeny jav pretoze skutocne zistila to co som vedel iba (problemy so zaludkom) a to iba skumanim mojej "aury" - kto nezazil,neuveri a nepochopi
t0m4s3 napísal:ja som bol u "ludovej liecitelky" a povazujem to za nadprirodzeny jav pretoze skutocne zistila to co som vedel iba (problemy so zaludkom) a to iba skumanim mojej "aury" - kto nezazil,neuveri a nepochopi
Na tej aure dačo bude. Kto ju má narušenú tak ho trápi nejaká choroba. Či už duševná alebo fyzická.
ja osobne som na nasej chalupe pri trnave v jednej dedinke Lošonec behal v noci po zahrade, a pozrel som sa hore na na oblohu a videl dve bodky.
po chvili sa obidve zacali strasne rychlo premiestnovat, a lietadla to nemohli byt, lebo hrozne rychlo menili smer.. a nakoniec sa nejak odseba vzdialili a zmizli.
ak to sem nepatri, tak sa nehnevajte.
1. zobudil som raz o nejakej tretej v noci, podvedome zapol mobil a 4 neprijate hovory a sms s textom "zobud sa , potrebujem Ta" Samozrejme ze som volal a pokracovanie uz je osobne...
2. bol som niekde s priatelmi a ked som sa od nich odpojil, isiel som si ,akovzdy ked uz som sam, nasadit sluchatka (hudba uz pustane) a nepodarilo sa mi to prvykrat, druhykrat, treti, stvrty a v tom som si povedal len tak sam pre seba "nieco asi nechce aby som pocuval hudbu" a sekundu na to trubi na mna vlak...
Adr3nal1N napísal:1. zobudil som raz o nejakej tretej v noci, podvedome zapol mobil a 4 neprijate hovory a sms s textom "zobud sa , potrebujem Ta" Samozrejme ze som volal a pokracovanie uz je osobne...
2. bol som niekde s priatelmi a ked som sa od nich odpojil, isiel som si ,akovzdy ked uz som sam, nasadit sluchatka (hudba uz pustane) a nepodarilo sa mi to prvykrat, druhykrat, treti, stvrty a v tom som si povedal len tak sam pre seba "nieco asi nechce aby som pocuval hudbu" a sekundu na to trubi na mna vlak...
Otázky.
1. Predpokladám že to čo potrebovalo tvoju pomoc bolo ženského pohlavia
2. Prežil si to?
no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim
ja som bol tiez u ludoveho liecitela ked som bol maly som mal fejst zaludocne problemy a on tiez dakym kyvadlom kolo mna behal dal mi vypit dake bylinky a mam pokoj odvtedy .
viem ze ti ludia maju na 100% nadprirodzene schopnosti