GAYA JE NAJHORSI PROVIDER (mozno nie len) NA SLOVENSKU...a jak je to so stahovanim napr. z rapidshare.com? vzdy ked si clovek chce nieco odtial stiahnut ako "free user" dostane spravu,ze "vasa ip adresa uz stahuje nejaky subor,prosim pockajte...", pritom clovek vobec nic nestahuje. To mam akoze pochopit tak, ze cely vchod(alebo nebodaj niekolko userov) zdiela jednu IP adresu, resp. jeden gateway a ze ked bude niekto stahovat nieco skor ako ja,tak ja sa mozem s rapidshere-om rozlucit?...gaya ste pateticky...to neviete svoju siet poriesit ako napr. CHELLO na zaklade MAC adries? degesi..OMG...este ze existuju aj ine freehostingove sluzby ako RS.com, kt. ocividne obidu cely "GAYA block"...ludia fakt, ak nechcete net vyuzivat ako ludia vo veku 50+, ktory si pozru tak max. spravy a pocasie a chcete od svojho pripojenia nieco viac, radsej zruste cely GAYA SHITERNET, dajte si t-com a pockajte kym tu mozno bude chello..
alebo
GAYA ma svoje muchy no oproti marticonetu je to v pohode. Marticonet a hlavne jeho zamestnanci su total brutal vymetený vylízaný arogantný bohovia.
LubosZ - K tomu vyroku o Gayi len tolko, ze to pisal retardovany clovek, ktory vie o internete hovno. Koho zaujima RapidShare? Ak chce stahovat, nech si zaplati priemum account alebo nech si zaplati verejnu IP adresu. Ludia si myslia, ze vsetci sa budu opicit po DSLkach a ich verejnych IPckach. Skoda ten prispevok vobec komentovat.
Suhlasim 90% ISP na Slovensku ma zdielane IPcky pre Brany, Ulice atd ...
Je to normalne riesenie ... Ked chce Rapidshare tak nech si ide na Rapidzasms.cz alebo nech si kupi normalny RS Account
Alebo nech si doplati 5-10€ za Verejnu IP
dnes mi znicoho nic net stahuje 4000/kb za sekundu a to mam stahovanie 240/kb nevie niekto co sa deje ? nieze by som sa stazoval ale chcel by som vediet ci je to trvale ci len chvilkove
Betarik napísal:dnes mi znicoho nic net stahuje 4000/kb za sekundu a to mam stahovanie 240/kb nevie niekto co sa deje ? nieze by som sa stazoval ale chcel by som vediet ci je to trvale ci len chvilkove
mne presne to iste sa teraz stalo, normalne okolo 600kb/s (mam 5mbit) a teraz aj cez 3mb/s
zevraj do vianoc to ma tak ist mam to od kamarata co tam robi a po novom roku asi tiez este neviem ale do vianoc minimalne ano takze sa teste a tahajte co to da
Betarik napísal:zevraj do vianoc to ma tak ist mam to od kamarata co tam robi a po novom roku asi tiez este neviem ale do vianoc minimalne ano takze sa teste a tahajte co to da
no ja uz taham sw:force unleashed (14gb) a uz mam 6gb, to je rychlovka
kvoco: Treba sa na to pozerat realne, APcka maju svoju prenosovu rychlost a ak mas na jednej dedine pripojenych na AP len 30 ludi a AP dokaze zvladat napriklad max. 22mbit, tak myslis, ze ked daju vsetkym ludom napriklad 1,5mbit linky, ze to pojde ako ma??? Myslim, ze ak by sa len 15 ludi pripojilo a zacalo vo velkom tahat, tak uz by boli problemy. A teraz si vezmi, ze v niektorej vacsej dedine tych ludi moze byt aj 70, navyse rychlost, ktoru som uviedol je tak pri 5GHz pasme, pri 2,4GHz to bude este menej.