Fabo napísal:Golem je fajn, predminulu sobotu som ho konecne ochutnal Urcite odporucam aspon ochutnat.
Som v KE uz druhy rok, a este som ho nevyskusal (hanba mi), ale dufam ze sa to coskoro zmeni... Nedavno som zacal pit Bernarda, a musim uznat, ze je to super pivecko, a minule sme boli na capovane Krusovice, tiez nie je zle... plus blizko pri intraku a len za 0.93 euro, asi tam zacneme chodit
tak ja som dost velky milovnik piva a chuti mi asi vsetko, ale ak by som mal vybrat tak u nas jeden podnik v meste capuje Hoegaarden + limetka a je to smak, inak mam rad plzen, heinac, bazant, tmavy saris atd.
Inak co tak v poslednej dobe vymyslaju tie pivovary, najskor v spravach vravia, ze pivny biznis ide na SVK dole vodou a teraz vychadzaju take chuyoviny ako Zlaty Bazant porter ci ten cerveny Saris..
mi-chau napísal:Inak co tak v poslednej dobe vymyslaju tie pivovary, najskor v spravach vravia, ze pivny biznis ide na SVK dole vodou a teraz vychadzaju take chuyoviny ako Zlaty Bazant porter ci ten cerveny Saris..
to bude zrejme pivo iba na urcite obdobie pocas vianoc a potom to skonci, tusim aj minuly rok mal Bazant tiez nejake asi kvasinkove pivo na chvilu
a pivo pijem podla toho kde sa nachadzam, v zahranici Heineken, Hoegardeen alebo Stella Artois a na Slovensku Kelt, Kozel , Bazanta alebo ine
Tak poslednu dobu cca rok si ficim na flaskovom Plzniku...Momentalne som si kupil 2x tie krabice 7+pohar zdarma..Nebol to dobry napad, kedze cim viac clovek piva ma, tym skor ho vypije
Ale bernard 14ka taktiez klobuk dole
Nedavno vsak vyslo najsilnejsie pivo na svete: http://www.neatorama.com/2009/11/28/wor ... 2-alcohol/
Skoda ze stoji cez 30eur 3dcl flaska.