Pravomoc exekutora

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jupiller
Novice
Novice

Pravomoc exekutora

Príspevok od používateľa Jupiller »

V dnesnej dobe sa z exekutorov stavaju novodoby vypalnici, ktorych podporuje stat... Stat im dal pravomoc robit pomali hoci co co si zamanu... Mne osobne sa to nestalo ale pomali bez upozornenia zablokuju ucet... to kde sme sa dostali ako nenadavam na banky lebo banka je povinna ten ucet v pripade exekucie zablokovat ale stve ma to ze bez mojho vedomia a mojho suhlasu takto sa naraba s mnou zverenymi peniazmi v banke... naco su tie banky... ja osobne som si dal pre pripad prevencie vyplacat vyplatu v kesovke... a tym darmozracom z bank nedam ani hovno...

Sam seba sa pytam da sa tento problem nejako riesit???
ANO...
odje*at sa ztadeto nech pan premier nadalej vyplakava ze slovaci utekaju do zahranicia, ked si tu nastolil take zakony ako su tu... mam znamich v rakusku a ty mi povedali ze exekutor tam ma tak obmedzenu pravomoc... v podstate moze siahnut na ucet ale ked uz to spravy vypocitava sa to takto: zivotne minimum plus vydavky (najom, cestovne) samozrejme su uprednostnene prve pohladavky npr. uveri...

Naco mam byt na slovensku??? robil som tu niekolko rokov... platy su tu male, a zakony na p....

Have a nice day idem do zahranicia a je*em na slovensko... este ze sa schvaluje ten vlastenecky zakon... ja to vidim tak ze sa vraciame spet ved len teraz sa neprisaha komunistickej strane ale slovenskej republike... ked chce uz na zakladnej skole ziak uspesne skoncit musi prisahat vernost SR ved to je chore to iste bolo v minulosti na vysokej skole neskoncil ten co nepodpisal vernost komunistickej strane... ako zakladoskolak mam prisahat vernost takej krajine kde stat da moc exekutorom cloveku uplne znicit zivot... have a nice day idem do pi*e...

CAW PA
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak si si poplakal a ides dpc, tak verim, ze sa ti teda ulavi a uz sa sem nevratis. Exekutor ma uz dost dlho pravomoc na narabanie s tvojim uctom a nie je to len pri tejto vlade, ale bolo to aj pri tej minulej.

Ak sa nemylim, tak najskor mas dostat informaciu o zacati exekutorskeho konania a az potom je mozne zacat s exekuciou. Pokial podas na sud namietku voci exekucii, tak exekutor ma cakat na rozhodnutie sudu, kym bude v exekucii pokracovat. V opacnom pripade podaj staznost na komoru exekutorov a svoj problem ries tam.

Celkovo povazujem zalozenie tvojej temy za uplny flame.
Napísať odpoveď