2012 koniec sveta?
Ale su rozne tipy prispevkov. Niektore zacinaju myslim si, druhe byvaju zas podlozene. A preto to treba brat s odstupom. Ked niekto vyhlasi svoj nazor a nenuti tym nikoho aby mu uveril tak nerobi nic zle. Skratka sa snazi zaujat. Ohladuplnost na tomto fore chyba. Niekedy sa spravame k sebe tak. Jedna skupina popiera a z pochybnuje co druhy pisu. Priam niekedy az cakaju nato kym user blbost napise. A potom ho zvrhnu. Oznacia za blazna, nevzdelaneho konciac az najvacsimi urazkami. Tato tema je o konspiraciach. Na vysokej urovni sa tym zaoberaju vedci ci iny publikujuci. My sme na urovni diskusneho fora. Niekedy vsak nemam pocit ze danu uroven splna. Skuste brat kazdy jeden prispevok s malym odstupom. Menej popierat mozno viac badat.
tak
vyjadrenie NASA k Niburu. http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... n/?id=2744
Re: tak
Dost zaujimave. Na jednej strane to moze byt jeden velky vymysel, a zas na druhej strane pravda, pricom toto by mohol byt len taky manever aby tomu vsetci nepodlahli. Kto by uz len NASA neuveril3PO napísal:vyjadrenie NASA k Niburu. http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... n/?id=2744
Doplnim: Podle některých zdrojů již dokonce k pozorování blížící se planety došlo. Lze nalézt celou řadu WWW stránek, na kterých se píše o úmyslném zamlčování tohoto faktu. Teoriím o celosvětových spiknutích příliš nevěříme, nicméně je zřejmé, že zpráva o blížícím se nebezpečí v podobě velké planety by jistě vzbudila oprávněné obavy veřejnosti. A publikování zpráv, které mohou mít charakter zprávy poplašné, nejspíše podléhá jistým omezením. Možná jsou vědecká pracoviště vázána mlčenlivostí a informace o blížícím se nebezpečí cenzurovány? Naštěstí zde ještě máme tisíce amatérských astronomů! Ti by si jistě nic takového, jako je přílet obrovské planety, nenechali pro sebe. Zkusme tedy zjistit, jak dlouho před svým příletem by byla Nibiru pozorovatelná například amatérskými astronomickými dalekohledy.
zdroj: http://www.cez-okno.net/clanok/nibiru/n ... dy-prileti
Častý argument veriacich ľudí.Proste tak isto ako nedokazes s istotou povedat, ze sa v ten den nic nestane, tak s takou istotou nemozes povedat, ze sa v ten den nieco stane.
Proste, ak niekto zavalí nejakú blbosť, napríklad, že 24.12.2010 sa Zem zrazí s Marsom, ja mu to podľa teba nemôžem vyvrátiť, lebo neviem, či sa to naozaj nestane, pretože sme to ešte nezažili ( ten dátum ).
Je to "argumentum ex silentio", čiže odvolávanie sa na nevedomosť = nevieme čo sa v ten deň stane, tak musíme pripustiť každú blbosť (možnosť).
PsychoS : Toto je diskusné fórum, v ktorom môžem s niekým v niečom súhlasiť a takisto nesúhlasiť, neviem, čo to vôbec riešiš. Každý si môže svoj názor obhajovať.
Skratka mu nato povies ze "mysliet si to mozes". Stym dopises ze tomu neveris. Ale nebude sa mu nadavat do hlupy, vadny, chory ci horsie. To som tym chcel naznacit. Casto sa tu stym stretavam. Sice uz idem od temy. Tvoj priklad je cisto vymysleny. Takze sa na nom neda staviat. Ale v konkretnej teme sa riesi nieco ine. Nieco co obieha svetom. A diskutuje sa o tom co raz viac.hughito napísal:Častý argument veriacich ľudí.
Proste, ak niekto zavalí nejakú blbosť, napríklad, že 24.12.2010 sa Zem zrazí s Marsom, ja mu to podľa teba nemôžem vyvrátiť, lebo neviem, či sa to naozaj nestane, pretože sme to ešte nezažili ( ten dátum ).
Je to "argumentum ex silentio", čiže odvolávanie sa na nevedomosť = nevieme čo sa v ten deň stane, tak musíme pripustiť každú blbosť (možnosť).
To bol len príklad a podľa mňa je môj príklad takisto veľká blbosť ako to, že sa 20.12.2012 stane niečo HUGE.PsychoS napísal:Skratka mu nato povies ze "mysliet si to mozes". Stym dopises ze tomu neveris. Ale nebude sa mu nadavat do hlupy, vadny, chory ci horsie. To som tym chcel naznacit. Casto sa tu stym stretavam. Sice uz idem od temy. Tvoj priklad je cisto vymysleny. Takze sa na nom neda staviat. Ale v konkretnej teme sa riesi nieco ine. Nieco co obieha svetom. A diskutuje sa o tom co raz viac.
Ale aj tak som chcel svojím príspevkom hlavne ukázať na tú logickú chybu.
-
MisguidedAngel
Star
Tak tomu ver že v predvianočnom nákupnom šialenstve sa zabudne aj na koniec sveta.Rad8) napísal:Už to vidím, ako ľudia pred Vianocami 2012 ani nebudú nakupovať darčeky kvôli "koncu sveta" (keďže by to malo byť 21.12.). Jak sa budem smiať
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslíš tu vagínu, však?cuteSTYLE69 napísal:Akurat keď som včera pozeral silvestrovsky program spominali nejaku slavnu veštkiňu bulharku ktorej aj vyšla predpoveď potopenia Kurksku, že v roku 2010 nás čaká 3. svetová ... no neviem dost ma to zaujimalo ale čo dufam , že "jedna pani povídala ..."