Vianočná súťaž
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vianočná súťaž
Blíži sa čas Vianoc a k tomu nepochybne patria aj nejaké tie darčeky. Vy ste nás obdarovávali počas celého roka svojou vernosťou, radami, názormi či nejakým tým spamom aby nebola nuda. My sme sa zase rozhodli odmeniť niektorých z vás vecnými cenami vo vianočnej súťaži. Tento nápad vznikol dosť neskoro a jeho realizácia bola až dodnes neistá, no nakoniec sa všetko podarilo a každý z vás má možnosť potešiť seba alebo svojich blízkych malým prekvapením. Podstatou súťaže je zodpovedanie pár otázok, ktoré nám pomôžu v smerovaní ďalšieho vývoja fóra. Pri žrebovaní nebudú odpovede zohľadňované, aj tak im ale prosím venujte dostatok času a pozornosti. Zapojiť sa môže každý, kto je registrovaný pred vyhlásením tejto súťaže (takže si zbytočne nevytvárajte duplicitné účty, aj tak na to prídeme a budete zablokovaní). Všetky potrebné informácie sa ale dozviete z pravidiel. Do tejto témy taktiež môžete písať chyby alebo postrehy, nakoľko sa z časových dôvodov preskočilo testovanie...
//edit: dátumom vyhlásenia súťaže sa chápe dátum písaný v pravidlách a nie dnešný deň.
//edit: dátumom vyhlásenia súťaže sa chápe dátum písaný v pravidlách a nie dnešný deň.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
Mne sa zda, ze aj niekde v tych zakladnych informaciach o sutazi bolo nieco ako "ihneďi". Skus pozriet aj na to.audiotrack napísal:v 4. otázke "Privítali by animované logá?". Ďakujem, opravíme.
-
audiotrack
VIP
áno, sú tam aj tri takéto preklepy (zatial som našiel tri). Takto to vypadá keď sa programuje o druhej v noci, texty som rýchlo naťukal a neprikladal im pozornosť. Opravíme aj to
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 12:54 )
vip, cs-admini, darcovia a podobne samozrejme hlasovať budú môcť. Momentálne sa našla jedna chyba ktorá im to znemožňuje ale nie je to zámer. Bude to opravené. Musíte ale počkať kým to hojko nahodí na ftp
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 12:54 )
vip, cs-admini, darcovia a podobne samozrejme hlasovať budú môcť. Momentálne sa našla jedna chyba ktorá im to znemožňuje ale nie je to zámer. Bude to opravené. Musíte ale počkať kým to hojko nahodí na ftp
-
seth82
Darca
Audio: nedá sa tam šľahnúť možnosť hlasovať, ale nezaradiť do súťaže? Štatistiky sa zídu, do tých som prispel, ale o ceny nemám záujem a myslím, že takých ľudí sa nájde viac. Zároveň to hodnotenie 1-5 napríklad v prípade Priateľov, Karmy, atď - chýbalo mi tam N/A, alebo I dont care...Ak teda nevyužívam ani jeden z modov (okrem hľadania), tak ho síce hodnotím, hoci nemám reálny záujem ho hodnotiť, hoci ho nevyužívam, teda nie aktívne...
//mimochodom, tých preklepov je tam stále dosť..
//mimochodom, tých preklepov je tam stále dosť..
-
audiotrack
VIP
otázky a odpovede je meniť hlúposť, nakoľko je tam už 130 hlasov a bolo by to dosť zkreslné. Čo sa týka toho že nemáš záujem o ceny, v pravidlách je jasne napísané že na správu ktorá ti príde v prípade výhry musíš reagovať najnejskôr do týždňa, inak sa žrebuje náhradný výherca. Jednoducho ak vyhráš budeš ignorovať a nič sa nedeje (prípadne nám pošleš adresu kamaráta komu chceš cenu darovať)
a preklepy sa ešte neopravovali, tak ako ani podmienka aby mohli súťažiť vip, cs-admini... resp. opravené to je, len sa čaká kým dojde hojko a nahodí to
a preklepy sa ešte neopravovali, tak ako ani podmienka aby mohli súťažiť vip, cs-admini... resp. opravené to je, len sa čaká kým dojde hojko a nahodí to
-
Turbozilla
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
je tam preklep, ide o stránku viphone.cz
//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2009, 1:08 )
Máte posledné tri dni na súťaženie. Dnes som spravil grafické štatiky, ktoré vám budú dostupné po skončení súťaže (samozrejme bez komentárov, iba percentuálne vyjadrenie odpovedí na otázky 1-19). Niektoré sú dosť zaujímavé, a objavilo sa aj veľa dobrých návrhov v poslednej 20. otázke. Už teraz teda môžem hodnotiť súťaž za úspešnú lebo jej výsledok je už teraz pre nás prínosný. Tí z vás, ktorí ešte nehlasovali, nepremrhajte svoju možnosť.
//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2009, 1:08 )
Máte posledné tri dni na súťaženie. Dnes som spravil grafické štatiky, ktoré vám budú dostupné po skončení súťaže (samozrejme bez komentárov, iba percentuálne vyjadrenie odpovedí na otázky 1-19). Niektoré sú dosť zaujímavé, a objavilo sa aj veľa dobrých návrhov v poslednej 20. otázke. Už teraz teda môžem hodnotiť súťaž za úspešnú lebo jej výsledok je už teraz pre nás prínosný. Tí z vás, ktorí ešte nehlasovali, nepremrhajte svoju možnosť.
-
lekoklatik
VIP
vezmi si ale, kolko pouzivatelov je aktivnych. Je mnozstvo takych, co sa zaregistrovali kvoli nejakemu problemu, napisali jeden prispevok a viackrat sa neukazali.. Nehovoriac o tych, ktori za celu dobu nenapisali ani jedno slovo, duplicitnych uctoch pokemonov, alebo pouzivatelov kedysi aktivnych, ale z dovodu inych priorit zaroven pouzivatelov byvalych.
Ked pozeras forum a prispevky, tak vidis ze sa nicky opakuju +/- dookola tie iste, takze aj tych 522 je slusne cislo
.. Mozno by este zopar jedincov prilakala SS, pripadne ak by spominany banner vykazoval nejaku pohybovu aktivitu.
//Kibo - vyhra kazdy - zozbieranim dostatocneho mnozstva postrehov, je tu sanca na vylepsenie a tak aj lepsi prinos fora pre nas - pouzivatelov. Aspon za tymto ucelom tieto ankety zvyknem vyplnat, samotna vyhra ma az tolko nemotivuje, kedze za tych par rokov zivota som vyrastol z naivity
Ked pozeras forum a prispevky, tak vidis ze sa nicky opakuju +/- dookola tie iste, takze aj tych 522 je slusne cislo
//Kibo - vyhra kazdy - zozbieranim dostatocneho mnozstva postrehov, je tu sanca na vylepsenie a tak aj lepsi prinos fora pre nas - pouzivatelov. Aspon za tymto ucelom tieto ankety zvyknem vyplnat, samotna vyhra ma az tolko nemotivuje, kedze za tych par rokov zivota som vyrastol z naivity