Slayter napísal:Taky server ani neuvidis, totiz nikto nemoze menit nastavenia, jedine private server alebo hardcore.
A ano, lahnu na pecku od hrude vyssie.
Ok tak uz som na to prisiel, nemozem tam dat tlmic (co je velka skoda a je to dost zvlastne kedze nieje zobrazene ze by tlmic znizoval silu) a treba zvolit stopping power. Este som si tam hodil termoviziu a vcera padali ako hrusky Este ma sere ten killcam.
Gangy napísal:Ok tak uz som na to prisiel, nemozem tam dat tlmic (co je velka skoda a je to dost zvlastne kedze nieje zobrazene ze by tlmic znizoval silu) a treba zvolit stopping power. Este som si tam hodil termoviziu a vcera padali ako hrusky Este ma sere ten killcam.
Skusal som a bolo to fajn ale najprv si chcem vymaxovat lvl a poodomykat vsetko co sa da. A kedze ovela viac xp si nahrabem pri klasickom mode tak zatial hram ten.
Ty si myslis ze cim viac krat sa tu spytas tym rychlejsie to bude? Uz sa spamataj a cakaj kym sem niekdo nenapise ze je to hotove, urcite to zbadas ked to pride. To plati aj pre ostatnych, neotravujte nas s tym vkuse, nikdo nevie kedy to bude.
Gangy napísal:Ty si myslis ze cim viac krat sa tu spytas tym rychlejsie to bude? Uz sa spamataj a cakaj kym sem niekdo nenapise ze je to hotove, urcite to zbadas ked to pride. To plati aj pre ostatnych, neotravujte nas s tym vkuse, nikdo nevie kedy to bude.
Termin je daný - vianoce - tak pisali na teknogods.
Môže mi poradiť s misiou Homeland Security? Prvú a druhú vlnu vždy dám ale pri tretej ma buď odpália rakety keď sundávam helikoptéru prípadne nejaký zmrd zo zadu. Vežičky končia život v druhom kole..... nie je tam nejaké miesto kde je prístup tak z dvoch strán aby som tam nacpal tie strielne?
filip102 napísal:Môže mi poradiť s misiou Homeland Security? Prvú a druhú vlnu vždy dám ale pri tretej ma buď odpália rakety keď sundávam helikoptéru prípadne nejaký zmrd zo zadu. Vežičky končia život v druhom kole..... nie je tam nejaké miesto kde je prístup tak z dvoch strán aby som tam nacpal tie strielne?
To sa oficialne neda spravit [na veteranovi] Som to skusal asi s tisic ludmi a nejde to.