Tlaciaren pomoc
Tlaciaren pomoc
brat mi dal taku staru tlaciaren , ale bez CD tak ked ju chcem instalovat pomocou drivera stiahnuteho z internetu mi pise : Operation couldnt be completed. The print spooler service is not running. Som magor z tlaciarni tak trosku poradte ak viete .)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
určite si si stiahol správny driver na presne ten typ tlačiarne čo máš? Skús zapnúť službu print spooler: http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 10%29.aspx
Pripojim do tejto temy aj moj problem: Kupil som si tlaciaren HP C5380. Nainstaloval som program aj ovladace co boli na cd a postupoval som podla pokynov. Potom na displeji na tlaciarni vyskocila hlaska, ze mam vlozit papier (vlozil som) a napisalo ze sa "zarovnavaju tlacove kazety". Potom vytlaci nejake cudne kocky na papier a napise ze sa zarovnavanie nezdarilo. A vzdy po zapnuti sa ma pyta na zarovnavanie a vzdy sa to nezdari. Kde je chyba?
A skusal som vytlacit nejaky dokument a tlaci nejak zvlastne. Ukazka v prilohe. To co ma znamenat?
A skusal som vytlacit nejaky dokument a tlaci nejak zvlastne. Ukazka v prilohe. To co ma znamenat?
- Prílohy
-
- scan0003.rar
- (868.12 KiB) 14 stiahnutí