Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

farba nie je jediná vec, na základe čoho si môžeš utvoriť názor. Mikloš chodí na schôdze Bilderbergu (a vraj je žid), Dzurinda stale lizal prdel amerike a celé ich chovanie bolo v súlade z cieľmi slobodomurárov. Koľko dôkazov ešte normalny človek potrebuje?
To z farbou je len priklad, hej, aj ja nosim modre rifle a nie som slobodomurar, ale nevykrikujem všade, že modra je dobra a podobne debiliny
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

tehla napísal:Koľko dôkazov ešte normalny človek potrebuje?
no skus aspon 3
tehla

Myslel som, že som ich už dal, ale dobre:
1) Mikloš je členom skupiny Bilderberg, to hovorí samo za seba, tam sa človek dostane iba s naozaj vysokým stupňom „zasvätenia“, skupina je prísne tajná a nič sa odtiaľ nevynáša
2) Iveta Radičová je predsedníčka správnej rady nadácie otvorenej spoločnosti, ktorej mentorom je George Soros
3)Podpora potratov, homosexualov, kôli zmluve o vyhrade svedomia sa rozpadla minula koalicia, rozpredali krajinu, podporovali vojny,posielali tam našich vojakov, podpora globalizácie, tvrdý kapitalizmus, likvidácia malých a stredných podnikateľov, elitárstvo, aroganicia voči masám tzv.“obyčajných ľudí“, silná proamerická a proizraelská orientácia
Mne už stačí.....Ani samotny členovia SDKU sa netaja svojim prepojenim na vysoke stupne slobodomurarstva a dobrými vzťahmi so židovskou obcou.

„Modrá patrí zasväteným od 1-3 stupňa slobodomurárskej hierarchie. Títo majú za úlohu propagovať liberalizmus a „ľudské práva“. Slobodomurári majú ešte čiernu, červenú a napokon bielu – ktorá patrí Iluminátom – najvyššie zasväteným. „Modrá farba symbolizuje slobodomurársku infiltráciu, masový vstup do lóží (ako voda, ktorá je univerzálnym rozpúšťadlom a prezrádza zmeny, ktoré prebiehajú vo vnútri. Symbolizuje bratov, ktorí sú zastúpení vo všetkých spoločenských skupinách)“.

http://www.magnificat.sk/nd/clanky/modrahra.pdf
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mne sa na vsetkych tychto teoriach paci jedna vec, vsetko je tak prisne tajne a nic im neunikne a pritom o tom akoze vsetci vedia a prednasaju to ako verejne znamu vec :roll:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

tehla napísal: „Modrá patrí zasväteným od 1-3 stupňa slobodomurárskej hierarchie. Títo majú za úlohu propagovať liberalizmus a „ľudské práva“. Slobodomurári majú ešte čiernu, červenú a napokon bielu – ktorá patrí Iluminátom – najvyššie zasväteným. „Modrá farba symbolizuje slobodomurársku infiltráciu, masový vstup do lóží (ako voda, ktorá je univerzálnym rozpúšťadlom a prezrádza zmeny, ktoré prebiehajú vo vnútri. Symbolizuje bratov, ktorí sú zastúpení vo všetkých spoločenských skupinách)“.

http://www.magnificat.sk/nd/clanky/modrahra.pdf
Tak slovensko ked ma vlajku bielomodrocervenu tak sme jasne slobodomurarska krajina :P A ty ako spravny nacionalista by si sa tomu nemal branit
tehla

bývalý agent CIA Michael Hasty kedysi prehlásill: „Kedykoľvek počujem, ,že niekto zhadzuje zaujímavé tézy tým, že sa jedná len o „konšpiračné teórie“, obvykle to znamená, že sa niekto dostal k pravde až príliš blízko“

Keď som hovoril, že sa z bilderbergu nevynáša (nehovoriac o nižších stupňoch slobodomurárstva), tak to je jej cieľom a dlho sa tak aj dialo, ale stane sa ...napr.:

http://dolezite.sk/Unikla_agenda_Skupin ... presi.html

http://dolezite.sk/Bilderberg_v_Slovens ... vizii.html

Zvonenie 33 – ano, slovensko je dnes ovladnuta a slobodomurarska krajina (podobne ako čechy, ktory maju na vlajke dokonca modry trouholnikv :P ), ale logiku tvojej druhej vety som nepochopil. Každý tzv. spravny nacionalista by sa tomu branil, lebo slobodomurari ničia prave hodnoty a zabijaju ducha v krajine, vysmievaju sa z kresťanstva, viery a obyčajných jednoduchých ľudí, ktorí nepotrebuju miliony, ale bez hanby si davaju do nazvov prívlastky ako kresťanská strana. Ako povedal Ježiš: „načo by bolo komu vlastniť hoci aj cely svet, keby to čo len trocha ubližilo duchu?“. To by som daval do pozornosti najmä tým, ktorý stále argumentujú len ekonomickým blahobytom (pričom tento argument je už tiež pasé).
beardie
Redeemer
Redeemer

ako teda navrhujes bojovat?
tehla

No, taka Maria Terezia by ti vedela odpovedať :lol: . Ale hm čo ja viem? napr. nevoliť ich, nijak ich nepodporovať, odmietať tie nezmyselne vojny, hovoriť o tom atď. Podporovať normalnych ľudi do politiky, nie tych, čo maju najviac peňazi na volebnu kampaň atď
beardie
Redeemer
Redeemer

definuj normalni ludia
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Podporovať normalnych ľudi do politiky, nie tych, čo maju najviac peňazi na volebnu kampaň atď
:smt039 ja som zaaa.. a nemyslim si ze to malo ist radsej do vtipov, boooaaa uz treba konecne do politiky niekoho kto mysli narodne a hlavne socialne pre ludi, a kto nebude kradnut, aby sme sa mali vsetci dobre,.. aj my robotnici!
tehla

Beardie a spoluobčan Slay, použil som pojem „normalny ľudia“ (myslel som, že to nebude potrebne rozpisovať, preto som použil toto slovné spojenie, ale dobre: v našej politike sa dookola točia ľudia veľmi pochybnej existencie, usvedčení alebo podozrivi zo všelijakych zločinov, krádeží a podobne, škodiaci tomuto štátu (Mečiar, Slota, Dzurinda, Mikloš atď....). Čo tak dať šancu niekomu inemu? Problem je v tom, že ľudia si na nich už zvykli a zase ich volia napriek tomu, že ich sklamali. Prečo skoro nikto nevolil taku Zuzanu Martinakovu a jej stranu? Ľudia ani nečitaju politicke programy, len vidia fotku na bilboardoch a stale tie iste tvare a to im stači. Môj nazor je, poslať ich všetkych konečne domov a voliť osobu, ktora nema za sebou čiernu minulosť a nie je skorumpovana až po uši a zbaviť sa tohto ansámblu, ktorému tak veľmi zachutila moc, to je cele
Slay, čo ty maš vlastne proti robotnikom :lol: ?
slay
Addict
Addict

Nic! Ja volim kazde volby ZRS s janom luptakom, lebo srdco ma velmo boli ked vidim ze vladko s jankom sa nabaluju, a luptak zase len murarsky chlieb.

apropo
ľudia veľmi pochybnej existencie, usvedčení alebo podozrivi zo všelijakych zločinov, krádeží a podobne, škodiaci tomuto štátu (Mečiar, Slota, Dzurinda, Mikloš atď....)
Z coho su podozrivi Slota a Meciar viem.. ale ake trestne ciny spachal miki a miklo? :lol: Neviem o tom ze by niektori z nich niekoho uniesol, bol zodpovedny za vrazdy, jednoducho odmietol vysvetlit odkial si vycucal 40 mela, aby chodi vyzlateni na lietadlach, najnovsich sportiakoch, s hodinkami za 20 tis eur a aby kazda statna zakazka smerovala priamo k nim.. jo a som zvedavy kedy zacnes pridavat aj Fica :D.. lebo ten jednoznacne skodi tomuto statu uz len tym ako vyzera

ale ak mas neake dokazy a indicie, sem s nimi, pojdem osobne podat trestne oznamenie... ak nie tak nech sa na mieste prepadnem do miklosovej diamantovej juhoafrickej bane :lol: hahahaha
tehla

Pre človeka, ktory mi napisal, že ako je vôbec možne, že som do toho zoznamu nepridal aj Fica :lol: a pre všetkych ostatnych, ktorych to pohoršuje, tak ano samozrejme, pridavam tam aj Fica. (už som spominal, že si nevažim nikoho z nich) a takmer všetkych ostatnych slovenskych politikov...ale to už je trochu OT :)
slay
Addict
Addict

:) jednoducho cakas na revoltu..
tehla

Dokument, ktory bol odvysielany minuly rok na nove - 7 minút.

http://aryanrebel.wordpress.com/2008/05 ... izidiazog/
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Toto je vynikajuca esej z ust a pera Dr. Williama Pierca na 'Protokoly', z vacsej casti ponata z pohladu druhej strany, velmi kvalitne spracovane do videa.

The Protocols of the Learned Elders of Zion (1) -
The Protocols of the Learned Elders of Zion (2) -

Originalny prepis - http://www.natvan.com/free-speech/fs9911d.html (1999)

Mimochodom, autorovi vymazali za tyzden uz stvrty ucet.

Odporucam na 120%
slay
Addict
Addict

nic nove v skutku co by ste tu uz do teraz neboli prezentovali..

youtube => google..

Otazka preco google neodfajci taketo veci v svojom vyhladavani? ked je to zivna poda pre vas .. technicky vzate je to hracka a nikto by to nemal sancu dokazat. Napriek tomu sa tak nedeje.. zatial :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

slay
Addict
Addict

A ty si asi nepochopil ten text vsak? Alebo mi davas za pravdu?

Lebo pokial ja som spravne porozumel je to odpoved tym, ktori sa stazuju ze slovo jew vyhodi hned rovno antisemi vysledky, a google radi vyhladavat radsej judaism jewish a pod. ak ma clovek zaujem o vecne informacie o zidoch. A vravi ze neovplyvnuje vysledky hladani len kvoli tomu ze sa niekomu nepacia.

A ak si zadas "jew" do googlu, tak hned na prvej strane, po linkoch ako wikipedia atd.. mas odkaz na "THE INTERNATIONAL JEW - THE WORLD'S FOREMOST PROBLEM" ktory obsahuje to iste co na co si tu odkazoval tymi videami.. Tak isto ak si zadas zion protocols, alebo cokolvek anti zid, tak to google vyhlada.. takze tak.. google vlastni youtube jestli se nemylim.. a ak by chcel tak vyluci jednym algorytmom vsetky stranocky odkazujuce na neake protokoly alebo hocico antisemtitske.. ale nedeje sa tak :)

a tym nechcem nic povedat, len to sucho konstatujem
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Židovská "neviditeľný ruka moci" asi ešte nie je dosť dlhá. :lol:
Napísať odpoveď