Zdravim, chcel by som kupit nejaky lcd monitor, len by som chcel vediet, ze ci mam aj na nieco prihliadat aby mi fungoval. Moj comp: Athlon 1,6 GHz, 768 MB ram, 256 MB grafika alebo si mozem vybrat ktorykolvek budem chciet?...Dakujem
Maximálne 20" WS, viac Ti tá zostava nejako normálne neutiahne, vlastne neutiahne ani tú 20" pri natívnom rozlíšení v hrach. Na prácu bude tých 20" akurát...
zalezi, na co ten pocitac pouzivas. Vzhladom k zostave tipujem, ze na hry nie. Na pracu si mozes kupit akykolvek monitor chces, zalezi od cenovej relacie a zamerania. Bude vhodne pozriet sa, ci mas na grafike DVI vystup, alebo len VGA.
Filipito napísal:uplink preco nie LG? mam doma 22" flatrona a zatial spokojnost
napísal som niekde nie LG? Napísal som nie BENQ.
Vysvetlím gramaticky tú vetu.
LG čiarka BENQ ani keby bol zadarmo. Čiarka v tomto prípade plní úlohu oddelovača myšlienkových a významových celkov. Čiže LG [otázka bola ktorý má zobrať, odpovedal som že LG] dal som čiarku, významovo som oddelil vetný celok a napísal som BENQ ani zadarmo.
uplink napísal:napísal som niekde nie LG? Napísal som nie BENQ.
Vysvetlím gramaticky tú vetu.
LG čiarka BENQ ani keby bol zadarmo. Čiarka v tomto prípade plní úlohu oddelovača myšlienkových a významových celkov. Čiže LG [otázka bola ktorý má zobrať, odpovedal som že LG] dal som čiarku, významovo som oddelil vetný celok a napísal som BENQ ani zadarmo.