Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zle ste to pobrali panove ... sak trebars JIN tiez o rank neziadal nie ? ... proste to tak nejak vyplynulo ... takisto trebars qwerty nebude ziadat o ran Ezop - bájkar .. prost to tak nejak vyplynie :-) ...

s rankom "on demand" tiez nesuhlasim ...

// dufam ze sa nahlasis sam Audio :-P :-P :-P ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nordkapp_pb napísal:zle ste to pobrali panove ... sak trebars JIN tiez o rank neziadal nie ? ... proste to tak nejak vyplynulo ... takisto trebars qwerty nebude ziadat o ran Ezop - bájkar .. prost to tak nejak vyplynie :-) ...
Ved presne to som sa snazil vysvetlit, rank si treba zasluzit.
Maki: :prdel:

//zajtra to odomknem, dnes ste uz velmi rozkekeseni
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak len taka idea, mozno to tu bolo uz, ale skusim.

Nedalo by sa zbuchat nieco na styl, ako je napriklad pri videach na youtube, ze "Podobne videa"?
Vlastne clovek ked by bol v nejakej teme, tak na spodku, alebo niekde proste co najlepsie umiestnene by bolo "Podobne temy". Zalozene vlastne na keywords danej temy v ktorej je.

A druha vec:
V zalozkach ak by bolo mozne este dokodit, nech aj kategoria je normalne kliknutelna. Cize ked mam napriklad 5tem v kategorii Ostatne, tak aj na Ostatne nech sa da kliknut a hodi ma priamo do hlavnej sekcie.
Jasne, ze sa tam da ist cez normalny pohlad, ale niekedy ked som v zalozkach a nieco si spomeniem, sa musim vracat a opatovne klikat na kategoriu :)

DIk za vyjadrenie ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1) existuje na to mod, neviem prečo ho tu nemáme ale pravdu povediac by bol asi dosť zbytočný, aj tak si každý založí vlastnú tému.

2) dorobím v utorok v noci

//edit: záložky upravené ^
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:1) existuje na to mod, neviem prečo ho tu nemáme ale pravdu povediac by bol asi dosť zbytočný, aj tak si každý založí vlastnú tému.

2) dorobím v utorok v noci
1.) Nebolo by to ani tak kvoli vytvaraniu novych tem, ako prevencia proti zbytocnemu rieseniu toho isteho. Casto sa stane, ze uz sa riesi nieco,diskutuje, co sa riesilo, a takto by vlastne pri vytvoreni novej temy, napriklad aj taky MOD pozrel na Related temy a zbadal hned, ze toto sa moze zavriet, kedze uz to mame tu. Jasne, ze sa to da cez search, ale niekedy proste nie a nie sa dopatrat k tym spravnych keywords.
Taktiez by to bolo dobre aj pre ludi, ktory radi pisu o dacom podobnom, tak by hned v teme zbadali, ze aha aj k tomuto mam co povedat. Vacsinou sa totiz diskutuje k tym istym temam kazdy den. Temu, ktora sa prehliadne par dni, zapadne prachom a malo kto ju ozivi, ale takto by sa napriklad daka starsia tema zjavila v Related a hned by padla niekomu napriklad do oka..
Ale ak nie tak nie :)

2.) diki moc ;)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To zobrazovanie podobných tém tiež využíva vyhľadávanie, takže ak to zobrazí niečo použiteľné, tak by aj to vyhľadávanie určite zobrazilo použiteľné odkazy (navyše mám pocit, že to vyhľadáva podľa názvu témy, takže ak niekto dá svojej téme hlúpy názov, tak by tie odkazy boli nepoužiteľné).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Len taka skor vyzvedacia otazka.
Preco nieje povolena priloha vo formate .pdf?

Dik :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: PDF nastavene bolo, ale ako som pozeral, tak boli vypnute vsetky pripony dokumentov. Povolil som teraz dokumenty, takze je mozne uploadovat nie len PDF, ale aj XLS, DOC vratane verzii z Office 2007.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

na jednom českom fóre o airsofte zaviedli systém trestných bodov (TB). Pokiaľ robil užívateľ bordel na fóre, písal príliš nevhodné príspevky, nekonečný flame, trolloval...dostal TB. Za tuším tri TB bol ban. Trestné body tým pádom slúžia ako "napomenutie" - zobrazujú sa pod avatarom - tam, kde je u nás karma, takže každý vidí, či dotyčný už nejaké bodíky má alebo nie...a každý si potom pod hrozbou banánu dáva viacej pozor na to, čo píše.

( http://www.asportal.cz/modules.php?name ... 0f4a462833 )
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

OT: Stoporko koľko máš trestnyćh bodov :P

Ja osobne by som privítal nejaký podpis /max tak 25-30 znakov/ v mieste kde má každý užívateľ ICQ,SS,... Nejaké malé písmo, žiadne obrázky, čisto textový podpis. Pozerám sa na ten panel síce na 22palcovom monitore a tak mi to tam príde nenormálne prázdne. I keď potom by ten podpis dotváral menšiu neprehľadnosť v čítaní. či nie?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

OT: leko - nula :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Leko: o podpisoch sa neuvazuje, kde som ich videl, tak tam zeprehladnovali forum :)
Tych 25 znakov mas k dispozicii aj v kolonke bydlisko, ktoru dost ludi vyuziva prave ako podpis a mam pocit, ze to tvoje bydlisko tam tiez spada :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

lekoklatik Zajimalo by me co by si tam mel za text na tech 25 - 30 znaku.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Iste, už len to by nám tu chýbalo. Hľadať medzi konfiguráciami PC a murphyho zákonmi obsah diskusie :roll:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

To čo sa nedá : viac ohľaduplnejšich užívateľov :? ale ako to na fore už býva namiesto názorov a rád vás vysmejú ... :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Cutestyle, ono to neni o ohľaduplných užívateľoch, ale o tom ako Ty s nimi vieš vychádzať. Zakladáš rozporuplné témy a obraňuješ menšinový názor, ktorý mnohých ľudí pohoršuje, či už z morálneho hľadiska, alebo z hľadiska zdravého sedliackeho rozumu. Musíš teda rátať s odporom. Vieš, to je ako keby som nahý vošiel do černošskej štvrte s transparentom: "Nenávidím negrov". Myslím že by som dostal nie len hubovú polievku, ale aj guľku do hlavy a pritom by to bol len môj názor a neohľaduplnosť afro-američanov? Skús sa teda pozrieť aj na druhú stranu mince, uvidíš že si odpovieš na mnohé otázky ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ono je to aj o vystupovaní. Keď si dáš taký stupidný avatar (bez úražky) a do profilu si označíš ženské pohlavie, nemôžeš očakávať, že ľudia zoberú tvoj výstrednejší názor vážne. A to myslím seriozne vážne.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja by som chcel navrhnut nieco ako "Vyhladat prispevky od tohto uzivatela v tejto teme". Napadli ma 2 moznosti:

1.) hore rollmenu, kde bude kazdy uzivatel ktory prispel, ked na jeho nick kliknete tak vam ukaze vsetky prispveky v danej teme

2.) vedla koloniek "profil", "icq", "ss" aj nieco ako "threadposts", co urobi to iste - zobrazi prispevky uzivatela v danej teme

Myslim si, ze celkom dost vyuzitelne.

//GothaR: FAIL :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

presne ten druhý bod tu je, ale nie pri tlačidle na profil a ss, ale pri reporte k danému príspevku
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Boha :D
Zamknuté