"zomiera" mi komp :(
"zomiera" mi komp :(
Caute ludia, moj komp dostal asi prasaciu chripku abo co, bo to co robi, som jak ziv este nezazil..je to dobra masinka, 90perc najnovsich hier slape stale naplno, ale od nejakeho mesiaca mi robi takuto haluz> zapnem komp, bzuum vsetko sa rozbehne akurat ze monitor si to nako nevsimne, ostane blikat akokeby nesol signal.."sranda" je ze niekedy ked ma slabu chvilku nabehne a vramci systemu vsetko ok.no ale vacsinou si tiebo slabe chvilky setri na vynimocne chvile a len cierno mlcii..prve co som skusil, boli najnovsie drivere..nist..druhe, ze som rozobral komp a zo sickeho pozhrnal hromady prachu, vyzeralo to jak zaviate snehom ehm o:D ale teraz sa uz blizka a tez nepomohlo..tak som to nakoniec, naformatil a nahodil system nanovo..ako klasicka posledna zufala varianta..zabudol som spomenut, ze monitor ignoroval obraz uz pri spusteni , teda ani take ako dos rozhranie-uvodne tabulky nezobrazil..ked sa nahodil novy system, provokacne to asi 2 hodky bezalo uplne rkasne..setky instalacky , nevim co..zdy pekne nabehol a ani raz neostal "mllkvy" ,tak som si povedal juchuu, a je to..no a ten sviniar jak by len na to cakal..bum robi mi to zas..jak taky f..
este posledna vec, ked sa mi ho nahodof podari zafungovatm, vsetko ide normalne hry dupu, obraz svici..vsetko jak ma byt, preto neviem kde moze byt chyba, grafika vyzera naporadku a monitor tez, bo ked ide , tak ide..jeden tajpek hovoril ze mozna zdroj odchadza,ale sak ten bud vyhori alebo ide, nemoze mu oscilovat vykon ci? tak neviiim prosim o radu..vsadzam na vase mozgy a skusenosti
)
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
ja som mal podobny problem a nakoniec bolo vsetko v tom ze mi odisiel resp sa mi odpalil pci-e slot na doske ,najprv robilo to iste co tebe ,obcas proste nenabehol pc ale zvysok hej ,pricom integrovana grafika to nerobila ,dal som reklamovat kartu s tym ze obcas nenabehne ,no karta bola v poriadku ,dalsi bod bola reklamacia dosky kde pri diagnostike nasli problem v radici pci-e ,dostal som inu dosku podla vyberu v danej cene
aa nepomohlo by tedy, prehodit toho pci-e slotu do druheho, ktory sluzi na prepojenie dvoch grafiik, ci ten funguje len v zapojeni s prvym?cORP. napísal:ja som mal podobny problem a nakoniec bolo vsetko v tom ze mi odisiel resp sa mi odpalil pci-e slot na doske ,najprv robilo to iste co tebe ,obcas proste nenabehol pc ale zvysok hej ,pricom integrovana grafika to nerobila ,dal som reklamovat kartu s tym ze obcas nenabehne ,no karta bola v poriadku ,dalsi bod bola reklamacia dosky kde pri diagnostike nasli problem v radici pci-e ,dostal som inu dosku podla vyberu v danej cene
-
cORP.
Addict
skus ,neviem aky mas chipset a ako to je konkretne riesene na tvojej doske ,no moze byt problem aj v tom ked to das do sekundarneho slotu ,no kludne to moze ist a aj by malo ,kazdopadne skus ak nepomoze budes aj tak mudrejsieject napísal:aa nepomohlo by tedy, prehodit toho pci-e slotu do druheho, ktory sluzi na prepojenie dvoch grafiik, ci ten funguje len v zapojeni s prvym?