Priesvitne pozadie...
-
Fanta
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Priesvitne pozadie...
potreboval by som poradit ako spravim vo fotosope obrazok s priesvitnym pozadim... diky moc...
-
Restorator
Light Star
-
Fanta
Darca
jj dik aj tak aj tak mi to ide... teraz som grafikRestorator napísal:Fanta: ... mozes spravit aj to, ze pri orezani obrazku sa da gumou vymazat urcita farba pri zväcseni a pred ulozenim na *.gif nezabudni zaskrtnut volbu "Priehladne menu" (nie je to presne, lebo nemam otvoreny program, ale pomylit sa nemozes)
-
Restorator
Light Star
Fanta: ... a ako malo k tomu chybalo, ze ?
... ale nieco sprav s tym svojim avatarom, lebo si tusim pozabudol, ze pri zmenseni povodneho image na rozmer s rovnakou sirkou a vyskou musis natiahnut orezanie povodneho zväcseneho originalu v rovnakych rozmeroch
napr. mas image rozmerov 150 x 176 px, tak treba orezat plochu na 150 x 150 px a az potom zmensovat (viem, ze to vzdy nejde, lebo mozes orezat aj nieco s obrazku, ale v takom pripade si musis rozvazit, co s image vynechas) ... snaz sa vzdy uberat s volneho miesta okolo napr. postavy (tym dosiahnes, ze pri zmenseni bude prave ta postava väcsia, cim sa menej skreslia urcite detaily)
... ale nieco sprav s tym svojim avatarom, lebo si tusim pozabudol, ze pri zmenseni povodneho image na rozmer s rovnakou sirkou a vyskou musis natiahnut orezanie povodneho zväcseneho originalu v rovnakych rozmeroch
napr. mas image rozmerov 150 x 176 px, tak treba orezat plochu na 150 x 150 px a az potom zmensovat (viem, ze to vzdy nejde, lebo mozes orezat aj nieco s obrazku, ale v takom pripade si musis rozvazit, co s image vynechas) ... snaz sa vzdy uberat s volneho miesta okolo napr. postavy (tym dosiahnes, ze pri zmenseni bude prave ta postava väcsia, cim sa menej skreslia urcite detaily)
-
Fanta
Darca
mne sa s tym nehce bavitRestorator napísal:Fanta: ... a ako malo k tomu chybalo, ze ?![]()
-
Restorator
Light Star
skus ine
Vyskusaj super program Macromedia Fireworks.Je lahky a velmi kvalitny ako vsetko od Mcromedie.
Re: skus ine
akoze si kukni kedy sa o tomto kecalo a k tomu Fireworks je kvalitny?atrey napísal:Vyskusaj super program Macromedia Fireworks.Je lahky a velmi kvalitny ako vsetko od Mcromedie.
kokos
a od macromedie hh to len tak
no keby si pouzil uja googlaNosferatu napísal:no ale transparentne .png nepodporuje explorer...to ma sere bo .gif ma malo farieb 256mi nestaci...a s tym png si niesi isty kedy to je priesvitne a kedy hej
Kód: Vybrať všetko
http://koivi.com/ie-png-transparency/