Odpajanie internetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Odpajanie internetu

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Caute,
som pripojeny na internatnu siet a posledne dni mi to zacalo blbnut - notebook sa pravidelne odpaja od siete asi na 30 sekund a nasledne sa znova pripoji. Chyba nebude ani v kabli, ani v pripojke. Nejake rady? Je to skutocne velmi frustrujuce :evil:

(samozrejme ma odpojilo aj pri odosielani prispevku... :x )
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

neprestavoval si nič v sietovych nastaveniach ? roby to aj ostatným ?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ak si dobre pamatam tak prenastavovane nic nebolo. Robi to len mne, hlavne ked je ntb zapnuty uz dlhsie.
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Mne PC robil to isté. Po tom ako som skúsil vymeniť káble a router, vyskúšal som nakoniec druhú sieťovú kartu. No a problém vyriešený.
Horšie je len to, že ty to na NB nemáš s výmenou také jednoduché.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Odinštaluj si driver na LAN [sieťový adaptér] a akýkoľvek software, ktorý ho monitoruje, alebo obsluhuje. Zo stránky výrobcu si stiahni a nainśtaluj si najnovší driver pre sieťový adaptér a nechaj len ten! toto je dôležitý krok, takéto koťuhy robí internet, keď je prípojka obsluhovaná viac ako jedným softwarom. Prenechaj komplet iniciatívu na windowse, žiadne treťostranové aplikácie na monitorovanie, alebo ovládanie sieťového pripojenia. Po týchto krokoch a dvoch reštartoch [prvý po uninstalle, druhý po installe] by Ti to mohlo šľapať ako hodinky, ak samozrejme nie je problém inde. Včera som riešil tento problém u klientky a toto čo som Ti napísal bolo moje riešenie, ktoré som vygooglil.
Napísať odpoveď